Posesori ai noului Passport?

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Passport
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Scrie răspuns
BBUser
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry
Model BlackBerry: Passport
Retea GSM: Orange

Re: Posesori ai noului Passport?

Mesaj de BBUser »

Absolut deloc...! Vezi ca ai alarm list si poti pune nspe alarme din minut in minut sa sune.

Sent from my Passport using Tapatalk
dfixdfix
Membru Junior
Membru Junior
Model BlackBerry: Passport SE

Mesaj de dfixdfix »

Dacă îmi fac o lista de alarme din ora în ora se va face pre mare și greu de folosit. Și asa am o lista de alarme de trezire destul de mare. Dacă folosesc bron nu am aceste probleme. Este o soluție mult mai eleganta deși folosește o aplicație suplimentara.
Sper ca am reușit sa ma exprim suficient de clar :)
BBUser
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry

Mesaj de BBUser »

Mda, personal habar nu am ce e ala bron, oricum orice te satisface e ok. Eu folosesc o alarma...dimineata just in case ca nu ma trezeste ceasul biologic. Fiecare cu nevoile lui! Spor la utilizare!

Sent from my Passport using Tapatalk
chris_t
Nou Venit
Nou Venit
Retea GSM: Telekom

Mesaj de chris_t »

Hop si eu cu al meu Passport Black. E mai special, e vedeta de aici: http://next.lab501.ro/smartphone/review ... y-passport" onclick="window.open(this.href);return false; :D
xedos6
Nou Venit
Nou Venit
Model BlackBerry: PassportSilverEditio
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de xedos6 »

De crăciun mi-am făcut cadou un Passport silver edition! Mai am un z30 care a ajuns la soție! Am renunțat la z30 pentru camera lui nokia lumia 1020 dar după un an m-am întors la BlackBerry pentru că nu mai suportam faptul că lumia 1020 se auzea foarte încet în cască la convorbiri și acumulatorul se descarca văzând cu ochii!
Regret doar camera lui nokia lumia 1020 în rest sunt extrem de mulțumit de pașaport!
Am avut o husă tip portofel pe care am vândut-o pentru ca deși proteja bine era cam groasă și ziceai că este portofel sau un carnețel! Am comandat la ilexgsm Leather flip case dar nu au pe stoc! Poate am noroc săptămâna viitoare că acum umblu dezgolit :)
Îmi place pașaportul fără husă dar mă tem să nu-l tamponez cum a făcut soția cu z30 la care tocmai l-am schimbat display-ul!
Vreau și un dock pentru Passport!
Folosiți adaptor hdmi / slim port la pașaport?
Sunteți mulțumiți de husa de la silver edition?
Eu am fost mulțumit de husele BlackBerry originale! Acum comand încă una pentru z30, flip case că s-a uzat pielea de la cea albă!
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: BlackBerry Z10
Retea GSM: Telekom

Mesaj de cri.cri »

Bine ai venit la noi și felicitări pentru alegerea făcută ! Referitor la Flip Case sincer nu prea sunt fanul ei. Mi-am cumpărat-o și eu odată cu Passport dar la o săptămână am renunțat la ea deoarece mi se pare nepractica, de fiecare dată când vroiam să vorbesc la telefon trebuia să o întorc complet în spate altfel îmi astupa toată fața :) ...mi-am luat apoi und hard shell case care mi-a plăcut dar mă enervau colțurile când băgam telefonul în pantaloni. Așa că din noiembrie 2014 folosesc telefonul fără husă și până acum(bat în lemn) nu am probleme. Cu puțină grijă merge și fără husă. Referitor la dock este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru Passport. Dar cu husă nu poți sa-l folosești în dock. Cablu hdmi nu am folosit, nu am văzut rostul până acum.
dfixdfix
Membru Junior
Membru Junior

Mesaj de dfixdfix »

Eu am husa carte. Este satisfacatoare dar rabatatul copertii este neplacut si destul de incomod. O husa pouch era ideala, dupa parerea mea. Ma bate gandul sa incerc si un flex shell.
Daca incerci un adaptor slimport-hdmi te rog sa impartasesti si aici rezultatele.
xedos6
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de xedos6 »

Scuze pentru răspunsul întârziat. Am cumpărat husă flip case și deși e scumpă mie mi se pare mai urâtă decât cea de la z30 la care pielea e mai plăcută la atingere si arată mai natural! Am luat si una noua la z30 ca să protejeze display-ul dar și așa a reușit să se spargă când era la încărcat cu
Husa deschisă s-a împiedicat un coleg de cablu și iarăși va trebui să schimb display-ul la z30!
Am luat si dockul pentru silver edition și merge pus si cu husa flip case sau hard case si fără Husă pentru că se poate întoarce o piesă a dockului în functie de situatie! Folosesc si adaptorul hdmi slimport la dock pentru a urmari filme online sau pentru a asculta muzica de pe youtube pe tv!
xedos6
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de xedos6 »

Deja un colț al husei leather flip case care e din plastic s-a spart un pic la o mică căzătură pe masă.
dfixdfix
Membru Junior
Membru Junior

Mesaj de dfixdfix »

De unde ai luat adaptorul la hdmi?
Eu mi-am luat leather flex shell si imi place mai mult ca husa "carte".
Din punct de vedere huse passport-ul sta cel mai prost, tot visez la o husa pouch ca la q10 sau classic.
Multumesc.
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Passport”