Cam complicat cu tocul, eu initial am facut tot la o croitorie ceva de piele insa era departe de a-l numi toc, era de fapt o bucata de piele cusuta pe trei laturi
Sent from my Passport using Tapatalk
Posesori ai noului Passport?
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: q30
- Retea GSM: Vodafone
Re: Posesori ai noului Passport?
Buna,
Si eu sunt posesoare (de vreo 5 zile de BB Passport), ma rog, inca nu sunt foarte sigura daca "am ales" intelept sa ma "upgradez" de la Q10 la Passport, dar asta este o alta discutie.
Referitor la accesorii pt Pasport, cu husa am rezolvat, mi-am luat 2 din care una originala BB tip carte din piele - din ce am vazut pe site-ul producatorului nici nu ar exista altfel de husa pt acest tip de BB- (inca nu am inaugurat-o) de la Vodafone (de Afi mall - singurul magazin de accesorii in care am gasit cate ceva pt BB Passport) si una din PU (cred) de la o firma de pe net, MobileDirect.ro. Cea din PU este tip flic-flac (cred ca se numeste) cu magnet.
Problema mea este alta....unde gasesc eu folie de protectie sau, mai bine, geam de protectie ? La acceasi firma de pe net am comandat si un geam de protectie, care ziceau ei, este compatibil BB Passport....si ...surpriza...nici pe fostul meu Q 10 ...nu se potriveste. La magazinele de accesorii mi s-a spus sa imi iau alt telefon deoarece accesorii pentru BB Pasport nu am sa gasesc...
Deci....ma poate ajuta cineva cu vreo idee ?!
Sorana
Si eu sunt posesoare (de vreo 5 zile de BB Passport), ma rog, inca nu sunt foarte sigura daca "am ales" intelept sa ma "upgradez" de la Q10 la Passport, dar asta este o alta discutie.
Referitor la accesorii pt Pasport, cu husa am rezolvat, mi-am luat 2 din care una originala BB tip carte din piele - din ce am vazut pe site-ul producatorului nici nu ar exista altfel de husa pt acest tip de BB- (inca nu am inaugurat-o) de la Vodafone (de Afi mall - singurul magazin de accesorii in care am gasit cate ceva pt BB Passport) si una din PU (cred) de la o firma de pe net, MobileDirect.ro. Cea din PU este tip flic-flac (cred ca se numeste) cu magnet.
Problema mea este alta....unde gasesc eu folie de protectie sau, mai bine, geam de protectie ? La acceasi firma de pe net am comandat si un geam de protectie, care ziceau ei, este compatibil BB Passport....si ...surpriza...nici pe fostul meu Q 10 ...nu se potriveste. La magazinele de accesorii mi s-a spus sa imi iau alt telefon deoarece accesorii pentru BB Pasport nu am sa gasesc...
Sorana
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
Folii de protectii se gasesc mai peste tot pe net. Dar unele foarte bune aici: https://aliensurface.ro/produs/blackber ... urface-hd/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Passport
- Retea GSM: Orange
Nu sunt sigur ca se potriveste la Silver Edition! Nici pe Crackberry shop nu am vazut ecrane:
http://shop.crackberry.com/blackberry-p ... -cases.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tipii de la magazine si-ar dori ca toti sa cumparam Samsung sau, si mai bine, Apple cu totii!
http://shop.crackberry.com/blackberry-p ... -cases.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tipii de la magazine si-ar dori ca toti sa cumparam Samsung sau, si mai bine, Apple cu totii!
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
Deobicei magazinele vor sa faca profit din pacate. Cu Blackberry nu ar avea prea mare succes sa stea cu ele in geam.moroianu.george scrie: Tipii de la magazine si-ar dori ca toti sa cumparam Samsung sau, si mai bine, Apple cu totii!
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
-
- Fan BlackBerry
eu am luat de pe mobiledirect si flipbook-ul si doua folii, foarte multumit de produse. Daca te intereseaza exista inclusiv folie Alien pentru pp. Referitor la huse...originale nu cred ca vom vedea prea curand prin Ro, la 100€ tocul original...e cam piperat!Sorana scrie:Buna,
Sorana
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: q30
- Retea GSM: Vodafone
@mmzamfir
Husa tip carte....cei de la Vodafone mi-au spus ca este originala bb....daca o fi sau nu....nu stiu, dar seamana cel mai mult cu cea de pe site-ul us.blackberry.com (de 49 USD)....de piele, folie sa lipesti telefonul (asta nu imi prea place), sigla bb, cutie pe care scrie "all rights reserved to bb", vorbesti la tel cu ea inchisa, etc. Pe de alta parte....am gasit-o doar intr-un singur magazin unde mi-au spus ca o au de nu stiu cand pe stoc....si doar 2 ....una neagra (pe care am luat-o eu si inca una maron urat)....si nu am dat 30 lei pe ea ....ca pe cea de PU...
despre folie...am sa caut pe site-urile indicate....multumesc mult tuturor !
Sorana
Husa tip carte....cei de la Vodafone mi-au spus ca este originala bb....daca o fi sau nu....nu stiu, dar seamana cel mai mult cu cea de pe site-ul us.blackberry.com (de 49 USD)....de piele, folie sa lipesti telefonul (asta nu imi prea place), sigla bb, cutie pe care scrie "all rights reserved to bb", vorbesti la tel cu ea inchisa, etc. Pe de alta parte....am gasit-o doar intr-un singur magazin unde mi-au spus ca o au de nu stiu cand pe stoc....si doar 2 ....una neagra (pe care am luat-o eu si inca una maron urat)....si nu am dat 30 lei pe ea ....ca pe cea de PU...
Sorana
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: Passport SE
@sorana incerca aici: http://www.24gsm.ro" onclick="window.open(this.href);return false; Au doua tipuri de folii, mata si clara. Eu folosesc una mata pe un laptop convertibil si este extraordinra. Poti sa comanzi prin posta dar daca poti iti recomand sa treci pe acolo sa iti monteze folia la magazin.
Nu am apucat sa trec sa imi pun si pe telefon dar imi voi pune cu certitudine. Pe Classic am o folie originala de la Blakberry dar este lucioasa si cam strange mizerie si se curata destul de greu.
Nu am apucat sa trec sa imi pun si pe telefon dar imi voi pune cu certitudine. Pe Classic am o folie originala de la Blakberry dar este lucioasa si cam strange mizerie si se curata destul de greu.
-
- Fan BlackBerry
eu ziceam de toc, husa flip am luat cu 30 ron si ma declar multumit de calitate/pret, cu siguranta 7 bucati dastea vor tine mai mult decat una originala iar calitatea este impecabila, este cea de aici : https://www.mobiledirect.ro/husa-blackb ... 2t203.html" onclick="window.open(this.href);return false;Sorana scrie:@mmzamfir
Sorana
Pe langa telefon mai sta permisul auto,un card si buletinul, de cand o am nu mai folosesc portofel. Folii am luat doua mate nemtesti sau ceva de genu tot de pe acelasi site, sunt foarte ok. Ai in vedere ca telefonul meu are 11 luni iar la vremea respectiva nu erau accesorii pe piata!
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Referitor la husa originală BlackBerry tip carte am ceva de adăugat . Mi-am luat-o odată cu Passport și un lucru care m-a deranjat mult a fost că nu se închidea singură. Dacă pui telefonul cu partea unde este 'lipit' de husă pe masă , partea superioară a husei rămâne tot timpul aproape 1cm deschisă. La început am crezut că datorită faptului că e nouă, dar după vreo lună am renunțat. A devenit ceva mai bine dar tot deschisă rămânea. Calitatea husei este tipică BlackBerry (foarte bună) dar faptul menționat mai sus m-a făcut să mă îndoiesc de ea: dacă pe masă nu se închide singură ce se întâmplă în cazul în care telefonul îmi cade din mână ? Ce protecție oferă husa dacă în momentul căderii se deschide ca o carte? Părerea mea este că BlackBerry trebuia să pună un magnet sau ceva sistem de închidere, la urma urmei scopul unei huse este de a proteja telefonul...deci pentru cei care vor ca Passport-ul lor sa fie protejat, alegeți altceva. Din păcate nu știu ce oferte sunt în România, pot însă recomanda husa următoare:
http://www.stilgut.com/blackberry-passp ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dacă se găsește în România, este cea mai bună opțiune pentru Passport(deși nu este prea ieftină).
http://www.stilgut.com/blackberry-passp ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dacă se găsește în România, este cea mai bună opțiune pentru Passport(deși nu este prea ieftină).