problema conexiune wi fi
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
problema conexiune wi fi
salut tuturor!! sunt nou posesor al unui z10 stl100 1 si exceptand problema bateriei care este sub orice limita de proasta mai intampin o problema legata de conexiunea cu router.ul wi fi(momentan de acasa).Problema costa in faptul ca dupa cateva minute de la activarea conexiunii si navigare net, bbw sau descarcare aplicatii indicatorul de conectivitate ramane in partea superioara a ecranului ca si cnad as conectat insa conexiunea este limitata sau se intrerupe,nu stiu exact,cert este ca nu mai functioneaza.Daca il deconetctez si reconectez imi spune "incercare esuata" si reincearca pana la 3 ori dupa care apare mesajul "autentificare in raport cu reteaua esuata.Verificati setarile de securitate ale retelei salvate". In continuare internetul pe desktop functioneaza iar celalte dispozitive cu wireless gen laptop,tableta,telefoane nu se pot conecta deasemenea la retea.Ma pot conecta iar dupa ce restartez routerul.Mentionez ca pana acum cu celelalte telefoane si dispozitive detinute nu mi sa mai intamplat asta,pana sa.mi iau acest bb z10 care a inceput sa ma scoata din sarite.....va multumesc!!
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Problema ta este in router nu la telefon.
Bb10 este recunoscut pentru bateria sa foarte buna.
La tine se consuma pentru ca routerul are limitare pe conexiuni mobile iar Z10 incearca sa se conecteze continuu.
Este des intalnita aceasta confuzie: telefonul are ceva, help!
sent from internet with love
Bb10 este recunoscut pentru bateria sa foarte buna.
La tine se consuma pentru ca routerul are limitare pe conexiuni mobile iar Z10 incearca sa se conecteze continuu.
Este des intalnita aceasta confuzie: telefonul are ceva, help!
sent from internet with love
Me like Berryes!
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
Salut, va trebui sa-l contrazic pe Static
Din pacate Z10 are ceva probleme la baterie...
In alta ordine de idei, verifica pe ce canal merge routerul tau. Este posibil sa interfereze cu vecinii. Schimba canalul si vezi daca mai ai probleme
In alta ordine de idei, verifica pe ce canal merge routerul tau. Este posibil sa interfereze cu vecinii. Schimba canalul si vezi daca mai ai probleme
Http://BBerry.RO - blog dedicat utilizatorilor de BlackBerry
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
Asta se intampla pentru ca BlackBerry foloseste mai multe sisteme de securitate decat alte device-uri.
Incearca sa schimbi canalul din router daca poti... sa il pui inte 1 si 11... bafta!
Incearca sa schimbi canalul din router daca poti... sa il pui inte 1 si 11... bafta!
Http://BBerry.RO - blog dedicat utilizatorilor de BlackBerry
-
- Nou Venit
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
ce probleme are Z10 la baterie?BBerry.RO scrie:Salut, va trebui sa-l contrazic pe Static
Eu am avut 4 device-uri si toate au tinut brici.
La ce anume te referi?
Me like Berryes!
-
- Nou Venit