problema conexiune wi fi

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria Z10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Apostol Gelu
Nou Venit
Nou Venit

problema conexiune wi fi

Mesaj de Apostol Gelu »

salut tuturor!! sunt nou posesor al unui z10 stl100 1 si exceptand problema bateriei care este sub orice limita de proasta mai intampin o problema legata de conexiunea cu router.ul wi fi(momentan de acasa).Problema costa in faptul ca dupa cateva minute de la activarea conexiunii si navigare net, bbw sau descarcare aplicatii indicatorul de conectivitate ramane in partea superioara a ecranului ca si cnad as conectat insa conexiunea este limitata sau se intrerupe,nu stiu exact,cert este ca nu mai functioneaza.Daca il deconetctez si reconectez imi spune "incercare esuata" si reincearca pana la 3 ori dupa care apare mesajul "autentificare in raport cu reteaua esuata.Verificati setarile de securitate ale retelei salvate". In continuare internetul pe desktop functioneaza iar celalte dispozitive cu wireless gen laptop,tableta,telefoane nu se pot conecta deasemenea la retea.Ma pot conecta iar dupa ce restartez routerul.Mentionez ca pana acum cu celelalte telefoane si dispozitive detinute nu mi sa mai intamplat asta,pana sa.mi iau acest bb z10 care a inceput sa ma scoata din sarite.....va multumesc!!
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

Problema ta este in router nu la telefon.
Bb10 este recunoscut pentru bateria sa foarte buna.
La tine se consuma pentru ca routerul are limitare pe conexiuni mobile iar Z10 incearca sa se conecteze continuu.

Este des intalnita aceasta confuzie: telefonul are ceva, help!

sent from internet with love
Me like Berryes!
Apostol Gelu
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Apostol Gelu »

multumesc pt raspuns!!! Ideea este ca daca nu ma conectez cu bb la router si celelalte dispozitive functioneaza si nu "cade" reteaua.cum ma conectez cum dupa circa 10-15 min nu mai functioneaza nici celelalte si trebuie sa.l restartez
Apostol Gelu
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Apostol Gelu »

iar limitare la dispozitive nu are routerul
blogberry.ro
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de blogberry.ro »

Salut, va trebui sa-l contrazic pe Static :)
Din pacate Z10 are ceva probleme la baterie...
In alta ordine de idei, verifica pe ce canal merge routerul tau. Este posibil sa interfereze cu vecinii. Schimba canalul si vezi daca mai ai probleme
Http://BBerry.RO - blog dedicat utilizatorilor de BlackBerry
Apostol Gelu
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Apostol Gelu »

Ideea este ca dacă nu conectez bb10 la wifi routerul nu se blochează. O face doar după ce ma conectez cu tel dandu-mi eroare "conexiune limitata " am încercat toate metodele posibile, am cautat pe net și am văzut ca mai sunt persoane cărora li sa întâmplat asta dar nicio rezolvare.. :( ((
blogberry.ro
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de blogberry.ro »

Asta se intampla pentru ca BlackBerry foloseste mai multe sisteme de securitate decat alte device-uri.
Incearca sa schimbi canalul din router daca poti... sa il pui inte 1 si 11... bafta!
Http://BBerry.RO - blog dedicat utilizatorilor de BlackBerry
Apostol Gelu
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Apostol Gelu »

Nu înțeleg la ce canal anume faci referire.....nu sunt atât de priceput... :D
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

BBerry.RO scrie:Salut, va trebui sa-l contrazic pe Static :)
Din pacate Z10 are ceva probleme la baterie...
In alta ordine de idei, verifica pe ce canal merge routerul tau. Este posibil sa interfereze cu vecinii. Schimba canalul si vezi daca mai ai probleme
ce probleme are Z10 la baterie?
Eu am avut 4 device-uri si toate au tinut brici.
La ce anume te referi?
Me like Berryes!
Apostol Gelu
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Apostol Gelu »

ce routere folositi? pt ca vreau sa.l arunc pe al meu si nu as vrea sa irosesc banii pe altul si sa intampin aceleasi probleme.
P.S. am schimbat canalul si multe altele prin setarile lui si degeaba... :( (
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Z10”