Problema adaugare contact nou
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: BB Q10
- Retea GSM: Orange
salut! vis-a-vis de eroarea semnalata, am avut si eu o astfle de problema, in sensul ca in "contacte" intram in meniul unui contact dar apoi nu puteam sa editez in acel contact sau sa adaug contact nou....imi dadea eroare : "net_rim_adressbook_contacts_error_204" ceva de genul, (banuiesc ca numarul reprezenta pozitia acelui contact in lista, ptr ca la alte contacte aveam acelasi mesaj cu nr diferite) si opream telefonul, il inchideam, nu il resetam....apoi imi spunea de acea eroare. am vrut sa urmez sfatul lui "Dixon", dar am avut un moment de "noroc" si am zis hai sa intru pe messenger....si, surpriza, nu puteam....atunci am sters Y!M, l-am restartat, l-am reinstalat (Y!M), l-am restartat inca o data si apoi a mers messenger-ul.....vazand asta, am zis hai sa mai incerc sa intru in "contacte" si, voila, au mers toate comenzile, de editare, de adaugare contact nou, etc.....deci, concluzie: VEDETI SA NU AVETI VREUN PROGRAMEL SAU CEVA CE NU MERGE SI APOI INTRA IN CONFLICT CU ALTCEVA DIN TELEFON......SUCCES!!!!