Sunt utilizator Blackberry din 2008 si de cateva luni folosesc un Bold 9900; sunt foarte multumit de el ... insa doar la acest model am patit sa se restarteze singur.
Ieri seara mi s-a restartat...si cand am vrut sa introduc codul pin, nu imi mergea tastatura. Touch screenul mergea, insa nu aveam cum sa introduc pinul

La o cautare pe google... am gasit un singur post..o persoana care a patit acelasi lucru....Din pacate nu i-a raspuns nimeni la intrebare, deci nici eu nu am aflat care e rezolvarea....Zicea ca l-a lasat o noapte la incarcat si pe dimineata telefonul mergea. Am facut si eu acelasi lucru... Dimineata aceasta telefonul mergea, insa eu tastam si pe ecran imi aparea dupa cateva secunde. Apoi din senin s-a activat fuctia "cautare" ...eu apasam pe exit si in fapt se tasta "yi"....apoi"tasta singur daca pot sa zic asa "yi". Apoi cateva minute a mers ffff greu... pana la urma si-a revenit si pana acum seara nu am mai avut probleme, functioneaza normal, nici un restart, nici o problema de tastatura.
Oricum, ma gandesc sa-l trimit in service pt ca tel e in garantie...si odata ce s-a "declansat" o problema imi e sa nu revina din nou.
Ati mai patit careva asa ceva? Aveti idee care ar putea fi cauza ?
E cazul sa insist la service pt inlocuirea telefonului ? ... Am citit pe internet... zicea cineva ca tot asa i se bloca telefonul si fara nici un comentariu cei din magazin i-au dat altul nou. Sa fie aceasta politica Blackberry in asemenea situatii ?
Mentionez ca tel e made in Hungary