BOLD 9700 vs. E72

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9000
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Catalin
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Q10
Retea GSM: Digi Mobil

BOLD 9700 vs. E72

Mesaj de Catalin »

Inainte sa imi iau acest Bold 9700 am studiat bine piata! Initial am vrut un Nokia E72... am tot cautat demonstratii pe net... le-am cerut la prieteni sa mi-l dea sa il frec putin s.a.m.d.

Ceea ce m-a atras a fost ecranul (480 x 360 pixels, 2.44 inches) care este ceva mai mare ca cel de la E72 (320 x 240 pixels, 2.36 inches). Al doilea lucru au fost butoanele care sunt ceva mai mari si mai usor de folosit... nu apas cate 3 deodata cu carnatii mei :) .

Meniul era prea aiurea... nu stiu, nu imi placea... la Bold e scurt si la obiect... foarte bine conturat.

Ce ma enerveaza la Bold este pe partea de aplicatii! Pe E72 exista facute o multitudine de aplicatii UTILE pe cand la BlackBerry in general sunt destul de multe dar marea majoritate neinteresante.

Ce parere aveti? Am facut o alegere buna sau nu? Acesta este video-ul care m-a convins sa imi iau Bold 9700.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=glOm-VPseoM[/youtube]
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
Cashix
Membru Junior
Membru Junior

Mesaj de Cashix »

Ai facut o alegere buna.cu putina rabdare o sa vina si aplicatii interesante.
Tastatura nici nu se poate compara cu nokia,de meniu nu mai vb :)
A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Bold - Seria 9000”