Salut !
Am un Blackberry q10 si nu reusesc sa ma loghez cu Id-ul de Blackberry.. Din aceasta pricinanu reusesc sa imi instalez nici o aplicatie in plus.. Pe computer am reusit sa imi creezi contul chiar sa intru in el darde pe telefon nimic... Am facut un alt cont dar si cu acela aceeasi problema. Exista o varinata de resetare generala? am incercat sa resetez dar imi cere logare cu BlackBerry ID...
Daca aveti vre-o idee mi-ar prinde bine !
Nu ma pot conecta cu Blackberry Id
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Vodafone
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Re: Nu ma pot conecta cu Blackberry Id
Ce mesaj îți dă când încerci să introduci BlackBerry ID-ul tău? Ai cumpărat telefonul nou sau second-hand ? Dacă l-ai luat second-hand, cel care l-a vândut trebuie să dezactiveze BlackBerry Protect de pe telefon și să șteargă ID-ul lui, altfel nu se poate șterge.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Vodafone
Buna !
Si multam de raspuns. Este second hand telefonul si este la mine deja.. Blacberry protect se poate dezactiva doare de pe telefon? de pe net logandu-se cu id-ul lui , nu se poate ? ... E tare complicata treaba asta cu id-ulde blackberry..
MS!!
Si multam de raspuns. Este second hand telefonul si este la mine deja.. Blacberry protect se poate dezactiva doare de pe telefon? de pe net logandu-se cu id-ul lui , nu se poate ? ... E tare complicata treaba asta cu id-ulde blackberry..
MS!!
- DANG3R
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Z10
- Retea GSM: Telekom
Contul de BB Protect se poate sterge de pe net.ionicapopovici@gmail.com scrie:Buna !
MS!!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.