Buna tuturor,
un nou Leak pentru BB10 a aparut pe net: Este vorba de OS10.3.1.396 disponibil pentru Z10, Z30, Q10 si Q5. Este un sistem operational complet deci include toate
radio files. Din pacate in cele 4 colturi ale ecranului apare codul pin ca watermark...Ca noutate exista posibilitatea de a schimba culoarea LED-ului la notificari!
BlackBerry Blend nu este nici cu acest Leak functional asa ca va trebui sa mai asteptam.
Pentru cei care doresc sa-l testeze voila:
pentru Q10 si Q5:
https://mega.co.nz/#!JkMxWRyY!ez8HoC-LS ... vrWsRYa24s
pentru Z10:
https://mega.co.nz/#!8tMU1aCA!PtHmBT3TM ... vJeQOfKAOo
pentru Z30:
https://mega.co.nz/#!got0gITa!5N17Ltssk ... 2Lg3BxwNW0
Doresc sa subliniez ca este indicat ca inainte de a rula autoloaderul sa faceti un backup al sistemului.
Mult succes la testat!
BlackBerry OS 10.3.1.396 available
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
L-am testat doua zile (din noaptea de cand a aparut), l-am scos in seara asta.
Da, are foarte multe noutati:
- posibilitate de a schimba culoarea ledului;
- sunetele vechi din OS7 au revenit (toti userii vechiu cereau asta);
- profile (noutate!);
- multe alte schimbari de design;
Deocamdata:
- pe Z10 STL10-2 (al meu) merge perfect dar bateria este praf (cam 7 -8 ore in utilizare normala);
- pe Q10 merge bine (bateria este ok).
L-am scos si am revenit la 10.3.0 pentru ca folosesc telefonul si la business si la teste si trebuie sa am baterie.
PS: daca l-a mai testat cineva pe STL100-2 sa puna pareri aici.
Da, are foarte multe noutati:
- posibilitate de a schimba culoarea ledului;
- sunetele vechi din OS7 au revenit (toti userii vechiu cereau asta);
- profile (noutate!);
- multe alte schimbari de design;
Deocamdata:
- pe Z10 STL10-2 (al meu) merge perfect dar bateria este praf (cam 7 -8 ore in utilizare normala);
- pe Q10 merge bine (bateria este ok).
L-am scos si am revenit la 10.3.0 pentru ca folosesc telefonul si la business si la teste si trebuie sa am baterie.
PS: daca l-a mai testat cineva pe STL100-2 sa puna pareri aici.
Me like Berryes!
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Ok, dupa ce am mai citit/discutat si cu altii, am repus 10.3.1.
Motivul: se pare ca dureaza aproape doua zile ca OS-ul sa se linisteasca in sensul sincronizarilor cu serverele BB.
Asta era motivul pentru care imi sugea atat de grav bateria.
Acum il tin din nou in teste, pana acum absolut totul functioneaza, nici cea mai mica problema!
Motivul: se pare ca dureaza aproape doua zile ca OS-ul sa se linisteasca in sensul sincronizarilor cu serverele BB.
Asta era motivul pentru care imi sugea atat de grav bateria.
Acum il tin din nou in teste, pana acum absolut totul functioneaza, nici cea mai mica problema!
Me like Berryes!