Problema APN settings BB Q10

Instalare/Update/Probleme
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
ionutd
Nou Venit
Nou Venit

Problema APN settings BB Q10

Mesaj de ionutd »

Salutare,

Am cumparat ieri un bb q10 de la un magazin online. Il folosesc in reteaua Digi Mobil.
Problema apare atunci cand vreau sa setez apn-ul, nu se poate scrie, e blocat.
Am cautat un pic pe forum-uri si vad ca sunt destule probleme de genul asta si cu z10.
Are cineva o solutie, in afara de cea cu escreen:// ?
Telefonul trebuia sa fie neverlocked, e posibil sa fi fost blocat intr-o anumita retea si apoi deblocat?
vasile.nicula8
Nou Venit
Nou Venit

problema apn

Mesaj de vasile.nicula8 »

salut.
si eu am aceeasi problema. Ai reusit sa rezolvi ceva sa mearga netul de la digi?
romanmagda
Nou Venit
Nou Venit
Model BlackBerry: BB Q10
Retea GSM: Digi Mobil

Re: Problema APN settings BB Q10

Mesaj de romanmagda »

Salut tuturor,

Mi-a luat ceva timp sa gasesc cum se deblocheaza campul APN, pacat ca o astfel de informatie nu a primit atentia cuvenita pe forumurile BlackBerry si Crackberry. Pentru BB Q10 procedeul care la mine a functionat este urmatorul : Se deschide campul APN din Networks and Connections->Mobile Network. Se tasteaza apn si campul devine editabil. Se introduc setarile corecte - doar internet pentru APN si se salveaza, serviciul de date este activat si Netul merge fara probleme, chiar pe reteaua Digi.Mobil. Link-ul original e pe youtube: [video]https://www.youtube.com/watch?v=T6rpSpxDmzA[/video].
Roman
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry 10 Software”