Sunt posesorul unui Q 10.Am intampinat urmatoarele probleme:
-telefonul mi se restarteaza singur.Imi gasesc deseori telefonul solicitandu-mi codul pin,insemnand ca s-a restarta singur .
-Dupa restart imi verific lista apelurilor si culmea,contactele care m-au apelat in ziua respectiva ,sau inlocuit cu altele din lista,in sensul ca numarul de telefon e acelasi dar identitatea apelantului este schimbata.
-Cand folosesc google map-ul prin internet(cartela digi,)deseori mi se restarteaza telefonul
recomandari?
Problema soft Q10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
Am si eu o problema,as fi foarte recunoscator pentru efort...
Nu gasesc nici unde pe ecran Galeria,Muzica si Alarma :|...m-am tot uita la filmulete si la toate le apar toate astea,eu reusesc sa vad pozele doar daca intru in camera si apoi dau jos-stanga pentru a vedea ultima poza !!!
Va rog foarte frumos sa ma ajutati ! Am incercat sa-I dau si o resetare generala,dar nimic !!!
Multumesc !
Nu gasesc nici unde pe ecran Galeria,Muzica si Alarma :|...m-am tot uita la filmulete si la toate le apar toate astea,eu reusesc sa vad pozele doar daca intru in camera si apoi dau jos-stanga pentru a vedea ultima poza !!!
Va rog foarte frumos sa ma ajutati ! Am incercat sa-I dau si o resetare generala,dar nimic !!!
Multumesc !