Salutare ,
am achizitionat acum 2 saptamani de la vdf un BB 9320 cu tot cu abomanentul de BB . Telefonul merge destul de ok , dar am o problema la vizualizarea anumitor mail-uri ( cam multe din pacate ) . Cand deschid mail-ul primit imi apare pe display textul destul de mare iar pentru a-l putea citii trebuie sa fac "transfocare" de fiecare data , lucru cam incomod . Mail-urile le primesc in format html deoarece in text nu ma ajuta deloc . Exista vreo optiune sau vreo functie care sa faca aceasta transfocare automat ? Sau pot sa micsorez cumva fontul doar de la mail pentru a putea vedea ok ce primesc . Multumesc anticipat
Problema afisare mail BB 9320
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
Multumesc pentru timpul acordat . Dar pe mine ma intereseaza in aplicatia de mail sa micsorez fontul . Am incercat din browser cum mi-ai recomandat dar nu sa intamplat nimic pe mail . La fel de mare apar caracterele si trebuie sa fac transfocare de fiecare data . Poate mai exista vreo chichita . Eu sunt incepator cu Blackberry . Am folosit exclusiv nokia symbian pana acum . Sper sa ai rabdare cu mine . Multumesc mult
-
- Nou Venit
"wipe" ? nu stiu ce inseamna si nici cum se procedeaza ( sper sa nu razi de mine
) . Si in speranta ca nu ma injuri te rog sa imi recomanzi un program prin care sa imi adaug contacte din calculator pe telefon ( gen data suite la nokia ) . AM descarcat BB Desktop Software dar nu gasesc unde sa adaug contcte noi ..asa unul cate unul . Acum ref la afisarea mail-urilor . Eu nu am incercat nimic . Am modificat ce mi-ai spus in raspunsul anterior dar nu a avut legatura cu vizualizarea mail-urilor . Doar cu browserul de net . Si cand vreau sa apara mail-ul corespunzator urmez pasii acestia : 1. deschid mail-ul ; 2. Optiuni ; 3. Transfocare ; 4. Si fac transfocarea cat sa incapa pe ecran mail-ul .
Astept noi sfaturi si iti multumesc ptr timpul acordat

-
- Nou Venit
Nu reusesc sa setez contul de email
CristianAlexandru scrie:"wipe" ? nu stiu ce inseamna si nici cum se procedeaza ( sper sa nu razi de mine) . Si in speranta ca nu ma injuri te rog sa imi recomanzi un program prin care sa imi adaug contacte din calculator pe telefon ( gen data suite la nokia ) . AM descarcat BB Desktop Software dar nu gasesc unde sa adaug contcte noi ..asa unul cate unul . Acum ref la afisarea mail-urilor . Eu nu am incercat nimic . Am modificat ce mi-ai spus in raspunsul anterior dar nu a avut legatura cu vizualizarea mail-urilor . Doar cu browserul de net . Si cand vreau sa apara mail-ul corespunzator urmez pasii acestia : 1. deschid mail-ul ; 2. Optiuni ; 3. Transfocare ; 4. Si fac transfocarea cat sa incapa pe ecran mail-ul .
Buna ziua, am si eu o problema cu BB meu Curve 9320. Vreau sa imi setez pe telefon un cont de email, dar cand intru in Email accounts imi apare urmatorul mesaj: "Your device had a problem connecting to the server" si nu reusesc sa intru in setarile de mail. Care ar fi solutia?
Multumesc mult!