problema blackberry z 10 stl 100 -2

Instalare/Update/Probleme
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Play3RJusT4FuN
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Play3RJusT4FuN »

Buna , detin si eu 2 telefoane blackberry , un z10 si un z30. Problema la z10 stl100-2 cu restartul o am si eu, am incercat toate versiunile de soft posibile insa nici un rezultat(inclusiv 10.3), iar uneori in convorbiri se intrerupe si raman fara semnal ( doar cu 10.3.xx). Problema pare a fi incompatibilitatea hardware cu softul, deoarece am observat ca uneori cpu este utilizate destul de mult iar serviciul PIM intra intru-un loop ( erroare de autentificare cu anumite conturi) si dupa un timp face restartul. Cine a fost pe faza cand telefonul a facut restart va rog sa imi spuneti daca telefonul e incalzit sau nu..
Z30 e net superior lui z10, bateria tine mai mult, insa singura problema pe care am intalnit-o e ca nu se poate seta volumul soneriei , tot timpul e la maxim, iar cand primesc un apel nu pot sa il pu.n pe mut. Momentan pe z30 nu am incercat sa pun os 10.3. , astept update oficial.

Sent from my iPad using Tapatalk
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry 10 Software”