Timpul si-a pus amprenta pe tocator. Desi nu sunt convins 100% ca este o problema hardware, zecile de topicuri ma duc cu gandul la asta.
Long story short, am ceva fluctuatii de semnal in unele locuri singura varianta fiind 2G-ul, locuri unde altii au 4G fara probleme. Suspectez si vodafone insa varianta problemei hardware este cea mai plauzibila.
Astea, coroborate cu o oarecare intrare in sheep herd necessity duc la decizia de a pensiona pe el maximo!
Va fi scos din cand in cand la lumina, plimbat, cum ii sta bine unui pensionar de lux, la evenimente mondene in companii selecte

Asadar, acestea fiind spuse, what the 3,14 masii o sa folosesc ca daily driver?!?
Android nu halesc, am prin casa si nu ma atrage!
Iphone si win nu am avut si nu stiu cu ce se mananca!
Vreau ceva construit solid, ca passportul!
Primul gand m-a dus la iphone SE, indeplineste conditia constructiei, se foloseste cu o mana, os-ul va fi interesant de descoperit macar juma de an!
Apoi am realizat ca un ecran mai mare ar fi totusi mai bun, drept urmare, mergand pe linia asta ar fi 6-le.
O sa ma apuc sa citesc despre ele.
Astea ar fi maximul ca pret.
In zona Android, daca as avea hub-ul poate m-ar convinge, aici as merge pe ceva middle range, huawei ceva, xperia XA, etc.
De windows nu stiu nimic, mi-e frica sa nu aibe soarta BlackBerry pe long term .
Cum nu consider ca merita banii niciunul, il voi lua de la operatori la abo, deci sunt limitat la o lista de terminale!
Deci...
ios, Android sau windows?
Sent from my Passport using Tapatalk