Salutare,
am un BB Priv cumparat vara trecuta fiind cu Android 5.1.1. Din informatiile pe care le am, cica ar trebui sa isi faca un update la Android 6.0 insa is tot la versiunea veche. Cunoasteti care ar fi problema sau ce ar trebui sa incerc sa fac?
Va multumesc!
P.S. Pasii cu setarile si despre telefon imi zic ca-s la zi cu actualizarile!
Update Android 6
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Re: Update Android 6
În principiu ar trebui să primești update la android 6.0.1, dar din anumite condiții știute doar de BlackBerry Priv nu toate au primit update la android 6. Există însă posibilitatea de a face update-ul cu ajutorul unui autoloader.
- caffetaste
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Q10 și PRIV
- Retea GSM: Vodafone
Salut, ai încercat sa faci o încercare fără SIM? Doar prin WIFI? Încearcă sa schimbi sim-ul cu al altui operator.
Dacă nici asa nu merge...autloader.
Dacă nici asa nu merge...autloader.
-
- De-al casei
- Model BlackBerry: Z10 STL100-1, Z3 STL
Oare android 7 cand ar tr sa primesti? ?)) peste 2-3 ani?
- caffetaste
- Nou Venit
Salutare, s-a și anunțat deja oficial. 6.0.1 este ultimul update pentru PRIV. Asa va muri.
-
- De-al casei
Pai De Ce? Nu suporta dispozitivul Android 7 sau ce va veni Android 8?caffetaste scrie:Salutare, s-a și anunțat deja oficial. 6.0.1 este ultimul update pentru PRIV. Asa va muri.
- caffetaste
- Nou Venit
BlackBerry a anunțat ca nu mai varsă resurse pentru update la PRIV. Doar la KeyOne și Motion.
Nu știu dacă BlackBerry DTEK 60 sau 50 ( care sunt pe platforma Alcatel) mai primesc și ele.
Nu știu dacă BlackBerry DTEK 60 sau 50 ( care sunt pe platforma Alcatel) mai primesc și ele.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
La fel ca și Priv, DTEK nu vor mai primi update-uri de sistem ci doar patch-uri de securitate. Tipic BlackBerry...
-
- De-al casei
Macar sa se tina de treaba cu patch-uri de securitate si sa nu abandoneze cum este os10 mai ales cand treaba merge si au profit
- cri.cri
- BBerry.RO Team
A fost bună gluma cu profitul! Profitul nu îl fac cu Android, ci cu softul pe care îl vând firmelor și guvernelor.
În ceea ce privește patch-urile de securitate, din câte îmi amintesc BlackBerry ziceau ceva de 2-3 ani, dar s-ar putea să mă înșel.
În ceea ce privește patch-urile de securitate, din câte îmi amintesc BlackBerry ziceau ceva de 2-3 ani, dar s-ar putea să mă înșel.