Porbleme incarcare BB 9650

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9000
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
daniel_p
Nou Venit
Nou Venit

Porbleme incarcare BB 9650

Mesaj de daniel_p »

Salutare! De curand mi-am procurat un BB 9650 din USA nou nout, si am la el o "mica" problema. Nu mi se incarca bateria deloc. Am incercat sa incarc bateria cu un alt incarcator de BB, am inlocuit bateria cu una noua, am incercat sa incarc si direct cu USB la laptop si tot nimic. Mi-am pus bateria in alt BB model mai vechi si se incarca fara probleme si la priza si la USB.
Mi s-a sugerat sa imi schimb serviciul 3G pe 2G, in urma acestei modificari am reusit sa incarc bateria 60% la priza cu un adaptor cu USB(Iphone). Dupa ce mi s-a descarcat bateria la 30% am incercat sa o incarc din nou si acuma nu mai incarca deloc.
Care credeti ca ar fi problema/problemele?
Dixon
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Apple
Retea GSM: Telekom

Mesaj de Dixon »

Este greu sai pui un diagnostic corect, in situatia data... asa ca ne putem da doar cu parerea.
Dupa parerea mea, fiind vorba despre un telefon nou,acumulatorul probat,incarcatorul la fel... cred ca este vorba de circuitul de incarcare al telefonului(in termeni populari, sursa). Software nu am intalnit sa se manifeste in asa fel. Faptul ca ai comutat de pe 3g pe 2g si acumulatorul a luat ceva "curent" comfirma cele spuse mai sus(pe 3g tel "suge" mai mult decat pe 2g). O diagnoza corecta se poate da doar la un service in urma unor teste cu "sculele" aferente..

Parerea mea: 85% defect hardware(sursa telefonului)

Ps. Ai grija la ce tentativa de service apelezi, deoarece aceste telefoane sunt destul de dificil de depanat, iar multi din "tehnicienii" care misuna prin acele buticuri numite de ei service gsm , nu au habar de prea multe.,... Risti sa te alegi cu telefonul mai defect decat il ai in acest moment.
Specifica locatia ta...poate primesti vreo recomandare.
:)
daniel_p
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de daniel_p »

Multumesc pentru raspuns. Eu sunt la Cluj. Daca stiti un service bun, astept cu nerabdare informatii.
Dixon
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Apple
Retea GSM: Telekom

Mesaj de Dixon »

:)
daniel_p
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de daniel_p »

Salutare! Am revenit cu rezolvare la problema mea, in caz ca se va mai confrunta cineva cu asaceva. Problema era: mufa din BB avea un pin dezlipit. Succces!
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Bold - Seria 9000”