și sper că sunteți cu toții ok.
Intenția mea cu acest topic este să ne adune împreună pentru a împărtășii și cu ceilalți prieteni aplicațiile noastre OS10 favorite. Și poate adăugăm și un motiv sau două pentru care le folosim. Am cumva convingerea că va fi benefic pentru comunitatea noastră să aflăm aplicații noi sau să ni se confirme utilitatea unor aplicații pe care le folosim deja. Sper că vom afla lucruri interesante!
Eu folosesc, nu de mult timp, un BB Passport și aplicațiile mele favorite la momentul acesta sunt:
1. iGrann Pro - este aplicația pe care o folosesc pentru a posta anumite fotografii pentru prieteni & familie.
2. Evernote - este "sertarul" folosit pentru a-mi păstra documente, notițe și schițe.
3. Petrol Usage Tracker - modul în care țin evidența consumului și a costului motorinei pentru mașină.
4. Retrace - este o aplicație de fitness. În plimbările pe jos sau turele cu bicicleta îmi este mare folos. Aplicația îmi face legătura și cu strava. Ceea ce este super.
5. Parrot Pro - este aplicația pentru înregistrarea audio. O folosesc în fiecare săptămână și este foarte bună!
Acum, este rândul vostru!

Succes. Abia așteptăm ....