Vad ca nici mie nu imi apare in viitor. Ce pot sa iti spun e ca el isi baga singur de prin conturi, FB, mail, etc... eu nu am bagat in veci date de nastere si le am! Si o sa iti arate garantat si la anu s.am.d. Pun passportul ramasag
Sent from my Passport using Tapatalk
Blackberry Passport
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Re: Blackberry Passport
Asta este una dintre slăbiciunile OS10, zilele de naștere ale contactelor nu sunt preluate automat în calendar. Există însă o aplicație în BlackBerry World și anume MeeBirthdays care face acest lucru. Ce mai poți face însă este în calendar setezi un eveniment nou, cu durata toată ziua iar la repetare dai în fiecare an. Astfel va apărea în fiecare an în calendar.
-
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Passport
- Retea GSM: Orange
Nu te contrazic maestre insa crede-ma ca nu am bagat manual nici macar o zi de nastere si cu toate astea m-am trezit ca ma anunta de ele. Pe partea cealalta daca ma intereseaza persoana, ii tin minte ziua de nastere, nu am nevoie de vreo aplicatie sa imi spuna. Dar na, it's me who don't give 2 roni pe chestiile astea! E fix ca si cu ziua de nastere de pe FB, daca o scoti, cine stie iti da telefon si iti ureaza, cine iti scrie pe perete ca asa a vazut la altii e zero barat! Peace!
- cri.cri
- BBerry.RO Team
Nu ai băgat manual nici o zi de naștere deoarece îți sincronizezi contactele ori pe gmail, facebook, outlook șamd. În acest caz îți vor apărea în calendar. Dacă nu faci asta este destul de aiurea deoarece OS10 spre deosebire de OS7 nu e în stare să copieze zilele de naștere în calendar.
-
- Fan BlackBerry
Am bagat ieri una manual sa testez ce zice colegul, dupa care am verificat in calendar la anu' si nu apare, acum oi vedea la anu, daca nu uit sa verific Cum ziceam, I don't give 2 ron's pe treaba asta! Cine mii important am bagat la cap ziua de nastere!
-
- De-al casei
- Model BlackBerry: Blackberry Passport
- Retea GSM: Digi Mobil
Mulțumesc BBUser pentru ajutor oricum. Mulțumesc mult cri.cri. Folosesc aplicația de care mi-ați spus și este ok.
-
- De-al casei
- Model BlackBerry: Blackberry Passport
- Retea GSM: Digi Mobil
Iertați-mi îndrăzneala dar apelez la voi cu încredere pentru că aveți experiență!
De ce nu-mi permite să scriu unele contacte cu ă ș ț - mesajul este că sunt prea multe caractere.
?
Mulțam!
De ce nu-mi permite să scriu unele contacte cu ă ș ț - mesajul este că sunt prea multe caractere.
?
Mulțam!
- cri.cri
- BBerry.RO Team
Trebuie să funcționeze, mie toate contactele îmi sunt scrise cu diacritice. Încearcă să-i dai un reset ținând apăsate ambele taste de volum cam 10 secunde.
-
- Fan BlackBerry
Al meu e sugativa, nu pricep ce a facut sistemul peste noapte cu datele oprite si pe bat save de mi-a halit 30% din baterie!
Sent from my Passport using TapatalkNu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Ioan Calin
- Membru Junior
Am pățit și eu așa. De la 100 la 50 peste noapte. Am dat resetare și și-a revenit.BBUser scrie:Al meu e sugativa, nu pricep ce a facut sistemul peste noapte cu datele oprite si pe bat save de mi-a halit 30% din baterie!Sent from my Passport using Tapatalk