Stiri si zvonuri despre viitoare lansari terminale si noutati tehnologice din domeniu
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
BlackBerry Porsche Design P'9982, telefon de lux sub pretul de 2000lei pe https://www.quickmobile.ro/telefoane/bl ... 13119.html" onclick="window.open(this.href);return false; Telefonu asta in urma cu 2 ani costa mai mult decat ultimul model de iphone lasat iar acum pretul este destul de acesibil
Nu se mai aude nici o stire ce vor sa mai faca BB in acest an iar pe crackberry e liniste toatala cu o informatie noua despre ce se va mai intampla in acest an
Ultima oară modificat 26 Ian 2017, 21:18 de către verbal92, modificat 1 dată în total.
Da este într-adevăr un telefon de lux, cu care iei ochii tuturor. Însă acum doi ani nu mai costa așa de mult, țin minte că prin octombrie 2014 am văzut o ofertă la 499€ și am tot stat să mă gândesc dacă sa-l cumpăr sau nu. Până la urmă mi-am luat Passport !
Dacaj ajunge la 1500 si asta si Silver-ul, o sa am o dilema, desi urasc all-touch!
Legat de ce va face BlackBerry : s-a anuntat pozitia oficiala de luni bune - software, asta vor face. Deci cel putin teoretic bbos 10 o va mai duce, eu pariez cel putin pe 2020!
Sent from my Passport using Tapatalk