WhatsApp renunta la OS10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Re: WhatsApp renunta la OS10
Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp : EOL pentru BlackBerry a fost amânat pentru 30.06.2017 deci 6 luni de grație în plus.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: 9800 Torch
- Retea GSM: Vodafone
Draga cri.cri. Am citit cu foarte mare interes postarea ta. Pe mine ma anunta in fiecare dimineata pe whzp ca din 31.12.2016, nu voi mai putea beneficia de serviciile oferite de ei, intrucat sistemul de operare nu va ma fi compatibil. Ce ar trebui sa fac pentru a avea whzp inca sae luni? Mentionez ca eu am un bb passport. iti multumesc mult,
aac
aac
- cri.cri
- BBerry.RO Team
Ai făcut ultimul update? Eu de atunci nu mai am mesajul.
Gesendet von meinem Q10 mit Tapatalk
Gesendet von meinem Q10 mit Tapatalk
-
- Membru Junior
Multumesc pentru mesaj, cri.cri. N-am făcut niciun update de multă vreme sau niciodată. Nu mai țin minte...Astea se fac automat, sau le ceri tu? Cel puțin mie sigur-sigur nu mi-a spus telefonul că trebuie updatat...Mă poți ajuta cu un sfat în acest sens? Mulțumesc mult de tot,
aac
Update: am deschis acum telefonul, m-am dus la ,,actualizări software,, , și mi-a spus telefonul că:
am instalat in prezent Blackberry 10 OS,versiunea 10.3.2.2836, și că am cel mai recent software, și ca nu există actualizări...
Iar opțiunea de actualizare automată e ,,on,,.
Nu știu ce trebuie să fac...
aac
Update: am deschis acum telefonul, m-am dus la ,,actualizări software,, , și mi-a spus telefonul că:
am instalat in prezent Blackberry 10 OS,versiunea 10.3.2.2836, și că am cel mai recent software, și ca nu există actualizări...
- cri.cri
- BBerry.RO Team
Du-te în BlackBerry World la aplicațiile mele și vezi acolo toate update-urile posibile.
- DANG3R
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Z10
cri.cri se referea la un update pentru Whatsapp, nu pentru software-ul telefonului.aac scrie:Multumesc pentru mesaj, cri.cri. N-am făcut niciun update de multă vreme sau niciodată. Nu mai țin minte...Astea se fac automat, sau le ceri tu? Cel puțin mie sigur-sigur nu mi-a spus telefonul că trebuie updatat...Mă poți ajuta cu un sfat în acest sens? Mulțumesc mult de tot,
aac
Intră în BlackBerry World, My world, Aplicațiile și jocurile mele și aici dai pe "căutare actualizări".
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
-
- Membru Junior
Aha! O să încerc să văd ce și cum. Și vă țin la curent-vreți, nu vreți...
Va mulțumesc mult la amândoi.
Va mulțumesc mult la amândoi.
- DANG3R
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Z10
Bafta!
Nu ai pentru ce
Nu ai pentru ce
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
-
- Membru Junior
Dragilor,
Va multumesc pentru ajutor. Intr-adevar in bbw,la my world, wzhp-ul avea un update. L-am descarcat & instalat, iar acum tace...Adica nu mai urla Zuckenberg la mine de cateva ori pe zi ca din 31 divortam,daca nu-mi schimb telefonul. Eu NU renunt la bb. Va multumesc din suflet pentru ajutor. Si, vorba mea-a noastra:"blackberry rulz!"
Va multumesc pentru ajutor. Intr-adevar in bbw,la my world, wzhp-ul avea un update. L-am descarcat & instalat, iar acum tace...Adica nu mai urla Zuckenberg la mine de cateva ori pe zi ca din 31 divortam,daca nu-mi schimb telefonul. Eu NU renunt la bb. Va multumesc din suflet pentru ajutor. Si, vorba mea-a noastra:"blackberry rulz!"
- cri.cri
- BBerry.RO Team
Nu ești singurul care renunță la BlackBerry, respectiv OS10. Păcat că BlackBerry însuși renunță la sistem...