[ZVON] Inca 2 telefoane cu Android in 2016

Stiri si zvonuri despre viitoare lansari terminale si noutati tehnologice din domeniu
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
BBUser
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry
Model BlackBerry: Passport
Retea GSM: Orange

Re: [ZVON] Inca 2 telefoane cu Android in 2016

Mesaj de BBUser »

Va fi best buy daca iese cu bb os, il vad ca inlocuitor la passport peste 2 ani!

Sent from my Passport using Tapatalk
DANG3R
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry
Model BlackBerry: Z10
Retea GSM: Telekom

Mesaj de DANG3R »

BB OS e "mort", Androidul e viitorul pentru telefoanele BlackBerry.
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: BlackBerry Z10

Mesaj de cri.cri »

Din păcate ai dreptate...
BBUser
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry

Mesaj de BBUser »

Eu unul is satul de atata pesimism ca sa nu ii zic altfel. In contextul lamentarii asteia nu pricep de ce nu trece toata lumea pe android si se chinuie dupa spusele unora si au cosmaruri ca au telefoane outdated. Eu unul prevad ca cel putin 4 ani de aici incolo voi folosi BlackBerry cu os BlackBerry de aceea ma intereseaza produsele, hard nu soft ca nu fac update la os decat din 2 in doi ani. Eu pot paria ca BlackBerry os nu va disparea ci in cel mai rau caz se va trece iar la abonamente dedicate ca in trecut, lucru care iar nu ma deranjeaza, dimpotriva! Asa ca hai sa mai spunem si altceva decat placa deja uzata android e viitorul si nu putem sa ne basim daca nu incepem orice interventie cu propozitia asta!

DANG3R
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry
Model BlackBerry: Z10

Mesaj de DANG3R »

Asta-i adevarul.
Eu n-am spus ca nu o sa mai putem utiliza telefoanele care ruleaza BB OS10 sau ca acestea nu or sa mai functioneze din cauza ca John Chen a ales sa nu mai fabrice telefoane cu OS10 ci cu Android.
La ce te referi cand spui "nu o sa dispara"? Adica tu crezi ca BlackBerry or sa mai scoata vreun telefon cu OS10?
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de cri.cri »

E mai mult ca sigur că BlackBerry nu va mai scoate telefoane cu OS10 deoarece lumea nu le vrea! Android după părerea mea nu este chiar viitorul ci mai degrabă ultima încercare de a salva sectorul hardware la BlackBerry. Iar dacă nici cu android nu se vor vinde mai bine, Chen va avea cămașa curată putând afirma că măcar a încercat...
BBUser
Fan BlackBerry
Fan BlackBerry

Mesaj de BBUser »

Si daca iti iei un BlackBerry os in ultima luna de viata te tine 4 ani osul, numai bine pentru vittoarele telefoane care vor fi cu totul altceva fata de ce exista acum, tehnologic vorbind!

cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de cri.cri »

Apropo OS10, John Chen à afirmat într-un interviu că suportul pentru OS10 va dura cel puțin încă 2 ani. Anul acesta va apărea OS10.3.3 iar anul viitor OS10.3.4. Vești bune pentru noi dar vestea proastă este că White House au decis de a se moderniza și în viitorul apropiat vor trece pe iOS. Nici nu e de mirare la dacă privim viitorul nesigur al sectorului hardware de la BlackBerry. În orice caz pentru noi, utilizatorii de rând avem liniște cel puțin 2 ani, iar după aceea vom vedea ce se va întâmpla. Pentru moment nu avem motive de îngrijorare iar dacă mă uit la OS7 al cărui suport a încetat în decembrie 2014 sunt optimist! Cele 2 Bold 9900 pe care le mai am în dotare funcționează încă fără probleme deși nu au avut update-uri de o veșnicie. De ce ar fi altfel la OS10 ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Stiri si Zvonuri”