Au facut update si i-au pus buton de backDANG3R scrie:Sa speram ca o sa-i mai aduca niste update-uri, macar un buton de back sa-i adauge.
Face10 for Facebook
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
Re: Face10 for Facebook
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
- DANG3R
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Z10
- Retea GSM: Telekom
Era si cazul , i-au mai adaugat ceva in afara de butonul de back?
Vad ca a mai aparut inca o noua aplicatie pentru Facebook "F mini for Facebook"
Vad ca a mai aparut inca o noua aplicatie pentru Facebook "F mini for Facebook"
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
- Catalin
- BBerry.RO Team
I-au mai adaugat sa te anunte cand primesti mesaje. Cel putin asa scriu ei. F mini nu am incercat-o. Pana acum F5 e cea mai ok. Nici macar nu prea e aplicatie. E un fel de interfata care se conecteaza m.facebook.com.
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
-
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Passport
- Retea GSM: Orange
Eu folosesc fb in browser iar mesajele vin in aplicatia nativa. Aplicatia nu am updatat-o niciodata de cand am telefonul (14 luni). Toate merg brici. Bine le folosesc in medie 15 minute pe zi -cumulat mesaje si fb.
Sent from my Passport
Sent from my Passport
- DANG3R
- Fan BlackBerry
Si F mini for Facebook e cam tot acelasi lucru ca si F5 numai ca are interfata diferita.
Daca Face10 ar fii avut Messemgerul integrat si nu separat l-as fii cumparat imediat.
Facebook nu a mai primit update-uri de multa vreme.
Daca Face10 ar fii avut Messemgerul integrat si nu separat l-as fii cumparat imediat.
Facebook nu a mai primit update-uri de multa vreme.
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: z10
Am instalat F5 for Facebook dar nu-mi notifica primirea mesajelor atunci când aplicația este închisă. Trebuie făcută vreo setare anume!? Iar pentru F10 trebuie neapărat varianta Pro a Messenger -ului pt a fi notificat de primirea mesajelor!?
- Catalin
- BBerry.RO Team
Din pacate F5 nu te notifica de nimic, iar la Face10 trebuie varianta pro deocamdata. Oricum Messengerul ala e praf, nu merita sa dai banii.
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: Z30
Salut, îmi spune și mie cineva unde găsesc emoticons în aplicația Facebook? Nici în aplicația telefonului nu le am decât în mesaje private, la comentarii când las nu îmi apar, doar stickere și de când am dat update la ea și intru ma duce în browser 10.8.31.4. Pe facebook10 și F5 nu îmi apar. Dacă ma puteți ajuta cu un print screen, mulțumesc!
- DANG3R
- Fan BlackBerry
Facebook care venea preinstalat nu mai functioneaza.Cosminul scrie:Salut, îmi spune și mie cineva unde găsesc emoticons în aplicația Facebook? Nici în aplicația telefonului nu le am decât în mesaje private, la comentarii când las nu îmi apar, doar stickere și de când am dat update la ea și intru ma duce în browser 10.8.31.4. Pe facebook10 și F5 nu îmi apar. Dacă ma puteți ajuta cu un print screen, mulțumesc!
Daca vrei acele emoticoane nu ai decat sa instalezi versiunea pentru Android.
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: Z30
Ok, multumesc!