Este cineva care are android pe BlackBerry z10?
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: BlackBerry z10
- Retea GSM: Telekom
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: BlackBerry z10
Re: salut
Apropo,multi mi-au zis ca la BlackBerry nu se pune Root,dar eu am intrat cu o aplicație și am găsit numele și parola de la sistem OS dar nu știu unde sa intru sa ma loghez,
- DANG3R
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Z10
Unde iti apare? Fa un screenshotghiuner scrie:Mie în telefonul BlackBerry z10 îmi apare și android 4.3 și sistemul de operare OS
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
Nu exista asa ceva. Cine stie ce ti-a aparut tie. Daca ai in bb un card pe care l-ai avut si intr-un telefon cu android de acolo iti apare. Ca android creaza niste directoare pe card. Nu exista user si parola. Cine stie ce ai vazut tu.
Fa screen shoot, descarca poza pe calculator, blureaza ce nu vrei sa vedem si baga aici screenshotul. Fara sa vedem lumea isi va da doar cu presupusul si asa nu vei afla nimic, nici tu si nici noi.
Fa screen shoot, descarca poza pe calculator, blureaza ce nu vrei sa vedem si baga aici screenshotul. Fara sa vedem lumea isi va da doar cu presupusul si asa nu vei afla nimic, nici tu si nici noi.
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!