Ba da, se sincronizeaza. Bine, eu imi tin totul pe Gmail si se sincronizeaza si de acolo, ceea ce de fapt ma intereseaza.cri.cri scrie:Sincronizare cu adresele, calendarul din Outlook 2010 de pe pc nu Outlook 365, sau alte soluții de cloud . La fel cum faci cu BlackBerry Link. Cât despre aplicații actual pe BlackBerry nu-mi lipsește nimic și mă îndoiesc că pe Windows mi-ar lipsi ceva.
În ceea ce privește securitatea nici eu nu-mi fac griji deocamdată, deoarece am un BlackBerry și știu să îl folosesc. Am să revin cu un nou thread referitor la securitatea din ziua de azi...
[SONDAJ] Vei cumpara un BlackBerry cu Android?
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Re: [SONDAJ] Vei cumpara un BlackBerry cu Android?
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Eu am încercat cu un Lumia 640 și nu am reușit astfel că am returnat telefonul după nici o săptămână. Cum ai reușit să sincronizezi contactele și adresele din Outlook ?
- Static
- BBerry.RO Team
Folosesc WM10, acolo clientul de email este direct Outlook Mobile, isi face automat.
- Static
- BBerry.RO Team
Pai e legat direct.
Daca scriu ceva de pe laptop imi apare si in telefon si invers.
Daca scriu ceva de pe laptop imi apare si in telefon si invers.
- DANG3R
- Fan BlackBerry
- Model BlackBerry: Z10
Chiar l-aș încerca mai mult de curiozitate, dar eu unu' rămân tot la BlackBerryOS mi se pare mai business BlackBerryOS decât android-ul.
Eu unul m-am obișnuit cu BlackBerryOS și tot cu el o sa rămân.
Eu unul m-am obișnuit cu BlackBerryOS și tot cu el o sa rămân.
Ultima oară modificat 25 Dec 2015, 14:02 de către DANG3R, modificat 1 dată în total.
Trimis de pe telefonul smartphone BlackBerry 10.
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
Probabil unii dintre voi le stiti. Le pun si aici.
Blackberry Passport cu Android.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=RifLN7Yx39k[/video]
Blackberry Passport cu Windows 7!!!!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Bi0iGO2N3Gs[/video]
Blackberry Passport cu Android.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=RifLN7Yx39k[/video]
Blackberry Passport cu Windows 7!!!!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Bi0iGO2N3Gs[/video]
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
La BlackBerry cu Windows este doar un program cu care se conectează la pc(genul team viewer).
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: Classic
La prima strigare categoric - NU !
Dacă am android pot sa-mi iau și o dacie pe lângă, nu vreau sa continui în a-mi exprima antipatia fata de android și alte forme de consumerism, daca-mi permiteți.
Mi-am dorit BlackBerry de foarte mult timp, acum îl am și apreciez enorm de mult sistemul de operare, făcând o paranteza BlackBerry fără OS îmi suna în minte Iris fără Cristi Minculescu!
Sa ma iertați nu m-am putut abține.
Îmi place enorm unele ingrediende care compun BlackBerry - tradiție, simplitate, spirit practic, originatilate, pe scurt un fel de nu uita de unde ai plecat, apreciez moda și ca trendul se schimba intr-un fel sau altul, dar simt ca un "Classic" e ca un vin prăfuit...
Va mulțumesc pentru înțelegerea problemelor emoționale prin care trec. Va salut cu respect! )
Dacă am android pot sa-mi iau și o dacie pe lângă, nu vreau sa continui în a-mi exprima antipatia fata de android și alte forme de consumerism, daca-mi permiteți.
Mi-am dorit BlackBerry de foarte mult timp, acum îl am și apreciez enorm de mult sistemul de operare, făcând o paranteza BlackBerry fără OS îmi suna în minte Iris fără Cristi Minculescu!
Sa ma iertați nu m-am putut abține.
Îmi place enorm unele ingrediende care compun BlackBerry - tradiție, simplitate, spirit practic, originatilate, pe scurt un fel de nu uita de unde ai plecat, apreciez moda și ca trendul se schimba intr-un fel sau altul, dar simt ca un "Classic" e ca un vin prăfuit...
Va mulțumesc pentru înțelegerea problemelor emoționale prin care trec. Va salut cu respect! )
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
Pe site-ul oficial BlackBerry a aparut Priv. http://us.blackberry.com/campaigns/priv-wsj.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!