Salut. Am un blackberry 9900 pe care nu prea foloseam internetul, doar acasa conectat la wireless. Azi m-am hotarat sa activez extraoptiunea Blackberry Fast Access (am cartela PrePay la Telekom). Am vorbit cu operatorul la telefon de vreo 3 ori fara sa rezolv nimic. Am configurat APN cu setarile indicate de cei de la Telekom (broadband - nume, necompletat la user si parola) la fel fara rezultat. Cand intru in browser imi apare mesajul: "Navigarea in reteaua celulara nu este inclusa in planul actual de servicii...bla bla.
Treaba ciudata este ca internetul pare sa functioneze pentru aplicatii ca Whatsup sau Facebook Messanger(strict messanger, Facebookul nu merge - nu incarca feedul). E-mail nu pot configura, eroare la conectarea cu serverul nici BBM nu merge configurat.
V-as fi recunoscator pentru niste lamuriri, cine se pricepe. Nu sunt la primul blackberry, am migrat de la un 8900 curve si cumva pe asta l-am fraierit sa mearga
Internet Ciudat
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Re: Internet Ciudat
WhatsApp, Facebook & Co nu au nevoie de opțiunea BlackBerry pentru a se conecta. BBM, browserul și email în schimb, au nevoie de o opțiune suplimentară BlackBerry deoarece totul se face prin serverele BlackBerry. Din moment ce ai activată opțiunea BlackBerry ar trebui să funcționeze.
Încearcă asta:
-setări
-dispozitiv
-setări avansate de sistem
-Host Routing Table( sau tabel de rutare gazdă)
-tasta BlackBerry
-înregistrare acum (sau înregistrare dispozitiv)
-după aceea vei primi un mesaj prin care dispozitivul este înregistrat în rețeaua BlackBerry și ar trebui să funcționeze.
Mult succes!
Încearcă asta:
-setări
-dispozitiv
-setări avansate de sistem
-Host Routing Table( sau tabel de rutare gazdă)
-tasta BlackBerry
-înregistrare acum (sau înregistrare dispozitiv)
-după aceea vei primi un mesaj prin care dispozitivul este înregistrat în rețeaua BlackBerry și ar trebui să funcționeze.
Mult succes!
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Blackberry 9900
Ms pt raspuns. am incercat varianta ta, am primit mesajul dar tot nu merge. Telefonul a fost initial blocat in Orange, eu il folosesc pe Telekom, e posibil sa fie asta problema?
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
Dacă este deblocat și ai schimbat setările APN nu ar trebui să aibă vreo importanță. Nu-mi dau seama ce ar putea fi...
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Telefonul este in reteaua BB? (iti arata in dreapta sus sigla BB).
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Blackberry 9900
Da. Sigla e prezenta in dreapta sus intre 3G si nivel semnal.