am inteles, am facut upgrade la appworld si tot degeaba.am sa caut un alt chat facebook, dar habar-nu am care ar fi mai bun...
daca ma poate ajuta cineva cu o parere...
multumesc frumos
Functionare BlackBerry Messenger
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- De-al casei
- Model BlackBerry: Z10 STL100-1, Z3 STL
- Retea GSM: Vodafone
Re: Functionare BlackBerry Messenger
Cum pot folosi BBM Video sau doar sa sun pe BBM?
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Depinde de ce soft ai pe telefon și ce telefon are cel pe care vrei să-l suni. BBM video funcționează doar între 2 BlackBerry apelurile normale funcționează cu Android și IOS. Cu versiunea 10.3.2 e simplu, dacă îți alegi un contact oarecare vezi automat ce opțiuni de apelare ai: video, apel sau private chat. La 10.3.1 dacă îți alegi un contact, când faci click pe telefon îți apare un pop-down unde stau optiunile(bbm video sau bbm call).
-
- De-al casei
Folosesc un BB z10 OS10.3,1779 iar persoana cu care vreau sa apelez video foloseste un Samsung G530 Galaxy Grand Prime Android 4.4cri.cri scrie:Depinde de ce soft ai pe telefon și ce telefon are cel pe care vrei să-l suni. BBM video funcționează doar între 2 BlackBerry apelurile normale funcționează cu Android și IOS. Cu versiunea 10.3.2 e simplu, dacă îți alegi un contact oarecare vezi automat ce opțiuni de apelare ai: video, apel sau private chat. La 10.3.1 dacă îți alegi un contact, când faci click pe telefon îți apare un pop-down unde stau optiunile(bbm video sau bbm call).
Am dat pe contact si imi apare doar optiunea BBM Voice
- cri.cri
- BBerry.RO Team
E normal BBM video funcționează doar între 2 BlackBerry.
-
- De-al casei
Mam uitat la cateva tutoriale pe youtube si la ei e putin diferit in BBM la o persoana in chat in colt in dreapta au o buluina sii din ea le apara sa selecteze video call sau voce call + le putea functiona si pe android video call
- cri.cri
- BBerry.RO Team
Probabil ceva versiuni Beta. Un lucru e cert: BBM Video funcționează DOAR între 2 BlackBerry cu OS10. Dacă vrei citește mai jos la notița 1 :
http://us.blackberry.com/bbm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://us.blackberry.com/bbm.html" onclick="window.open(this.href);return false;