PROBLEMA FOARTE GRAVA

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria Z10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
adrian_bbm
Nou Venit
Nou Venit
Model BlackBerry: Z10 STL100-2
Retea GSM: Orange

PROBLEMA FOARTE GRAVA

Mesaj de adrian_bbm »

Salut!
Am o problema mare de tot cu BB Z10 STL100-2, OS 10.3
Am fixat noaptea trecuta alarma pt dimineata si a trecut ora pentru care a fost setat si nu a sunat. Dar nu e asta problema, ci faptul ca azi-dimineata m-am trezit ca nu mai raspunde la nicio comanda. Nu pot sa deschid nicio aplicatie, nici camera, nici netul, nici setarile, nici smsurile, absolut nimic din ce este in telefon si ce poate contine acest telefon. Nici sa apelez nu pot, apas pe pictograma cu apeluri si nu se deschide nimic. La alte aplicatii incearca sa le deschida, dar nu reuseste.
De asemenea, nu pot fi sunat. De exemplu, daca am cartela sim in tel (cu telefonul deschis) si cineva incearca sa ma sune, eu nu primesc apelul, nu imi arata ca sunt apelat, in schimb la persoana respectiva apare ca apelul s-a conectat si ca suna, dar ca eu nu raspund. Iar daca ii scot cartela sim (sau daca il inchid de tot) si incearca iar sa ma sune ii spune ca apelantul nu poate fi contactat (lucru perfect normal). Si nici nu pot sa primesc smsuri.
Se pricepe cineva sa imi dea un raspuns cu o rezolvare la aceasta problema?
Sunt multumit de acest telefon, insa acum s-a busit. As vrea sa stiu daca exista o solutie si daca nu e nevoie sa il trimit la reparat.
Va multumesc anticipat si sper la un raspuns cat mai la timp!
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: BlackBerry Z10
Retea GSM: Telekom

Re: PROBLEMA FOARTE GRAVA

Mesaj de cri.cri »

Este recunoscut de PC și de BlackBerry Link? Dacă da încearcă să faci un backup iar apoi să reinstalezi softul.
adrian_bbm
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de adrian_bbm »

Prima oara cand am conectat telefonul la laptop mi-a aparut pe telefon ce fel de conexiune vreau, adica doar incarcare telefon sau doar acces card media si am selectat acces card media. Dar in My Computer nu am vazut nici cardul media, nici telefonul ca sa descarc pozele si celelalte documente. In schimb e recunoscut de BlackBerry Link... Oare cat dureaza reinstalarea
adrian_bbm
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de adrian_bbm »

BlackBerry Link imi spune ca ,,e imposibil de comunicat cu dispozitivul. Incercati sa reconectati dispozitivul la computer. Daca nu raspunde, faceti click pe Reincarcare. BlackBerry Link va restaura dispozitivul la setarile din fabrica prin reinstalarea software-ului de dispozitiv. Daca ii dau o reinstalare de software isi revine garantat?
p.s. as putea pierde garantia telefonului daca fac asta?
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de cri.cri »

Garantie nu poate sa-ti dea nimeni ca va funcționa, dar acesta este modul 'oficial' de reinstala softul, deci nu pierzi garanția telefonului.
adrian_bbm
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de adrian_bbm »

ok. multumesc
adrian_bbm
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de adrian_bbm »

am incercat. nu a mers, da o eroare si nu se mai deschide. apare doar un ecran negru cu mesajul www.bberror.com/bb10-0015 e de naspa tare. am intrat pe net sa vad ce inseamna si cica e fatal error ((
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de cri.cri »

Eroarea asta nu este chiar așa de tragică, am avut-o și eu la Q10 și mi-a funcționat din nou după aceea. Din moment ce ai link-ul cu eroarea înseamnă că ai unde citi ce trebuie făcut. Urmează EXACT pașii descriși și va funcționa.
adrian_bbm
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de adrian_bbm »

eroarea asta mi-a dat-o in timp ce am vrut sa fac un backup si nu a reusit. Acum cand am urmat pasii imi arata ca nu exista versiune sofware actualizata
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de cri.cri »

Nu este vorba de a face update ci de a reîncărca softul. Deschide Link du-te în dreapta sus pe settings, apoi în fereastra care se deschide, pe partea stângă scrie reload device software iar apoi click pe Reload(toate cu telefonul stins!).
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Z10”