bb q10 se stinge
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: q10
- Retea GSM: Telekom
bb q10 se stinge
buna ziua! am o intrebare pt cei care au bb q10: al vostru se stinge daca de exemplu de la o"inaltime" de doi sau trei cm ii dati drumu pe masa? mie mi se stinge si deja incepe sa ma supere lucrul asta....si cateodata mi se stinge si se aprinde singur. fara sa il ating si il am doar de 4 luni daca ma poate ajuta cineva!
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
Re: bb q10 se stinge
Da am văzut aceleași simptome la frate-meu...eu personal sunt foarte atent cu smartphone-urile și părerea mea este că nu e prea indicat sa-l lași să cadă nici măcar de la 2-3 cm. Este în fond și la urma urmei o adunătură de piese electronice sudate și asamblate laolaltă iar căzăturile repetate nu cred că le priește. E doar părerea mea...
-
- Nou Venit
dar totusi! chiar asa sensibil sa fie?! eu ma gandeam ca poate au un defect ceva...
Pune-i o bucatica de hartie in spatele acumulatorului. Sa-l tina presat pe lamele. Nu o sa se mai inchida.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Nou Venit
nu cred ca o sa ma apuc acum sa bag ziare
-
- Nou Venit
Sa revin cu o concluzie pe subiectu asta: telefonul se restarta din cauza cartelei, pe care m-am grăbit și mi-am decupato singur și nu stătea bine acolo la locul ei