Salut !
Acum 2 zile si-a facut un update la soft, dupa ce si-a facut update la soft imi functioneaza f greu telefonul
ex: se aude foarte incet cand suna , touch-ul merge in reluare, nu imi ia comenzile cum le lua inainte de update.
Multumesc
Probleme dupa update Q10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Re: Probleme dupa update Q10
wipe it.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: blackberry q 10
- Retea GSM: Telekom
Exact aceeași problema o am și eu, după update, telefonul se aude foarte incet,daca îl am în geanta nici măcar nu îl mai aud când suna, hellppp
( ce putem face??
PS: și intradevar parca se mișcă și un pic în reluare, dar problema sunetului ma scoate din minți, deși am umblat în toate setările nu am găsit nici o soluție..
(

PS: și intradevar parca se mișcă și un pic în reluare, dar problema sunetului ma scoate din minți, deși am umblat în toate setările nu am găsit nici o soluție..

- Static
- BBerry.RO Team
Se pare ca problema sunetului este una des intalnita. probabil in cel mai scurt timp va veni un update care va rezolva asta.
Intre timp, cineva a rezolvat problema asta. Raspunsul este aici: http://forums.crackberry.com/bb10-leake ... st11383764
Va rog cititi cu atentie si spuneti daca merge solutia asta.
Intre timp, cineva a rezolvat problema asta. Raspunsul este aici: http://forums.crackberry.com/bb10-leake ... st11383764
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: q10
- Retea GSM: Vodafone
Salut,
Acum 2 zile am facut si eu update la soft de pe telefon, dupa update telefonu mergea foarte greu, imi consuma bateria foarte repede, nu imi vedea operatorul si peste toate astea nici nu se incarca, ce pot face?
Multumesc anticipat
Acum 2 zile am facut si eu update la soft de pe telefon, dupa update telefonu mergea foarte greu, imi consuma bateria foarte repede, nu imi vedea operatorul si peste toate astea nici nu se incarca, ce pot face?
Multumesc anticipat
-
- Nou Venit
A încercat cineva?
Static scrie:Se pare ca problema sunetului este una des intalnita. probabil in cel mai scurt timp va veni un update care va rezolva asta.
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: blackberry Q10
- Retea GSM: Vodafone
eu am incercat si merge ca la carte dar parerea mea este ca mai bine ii bagam versiunea anterioara... trebuie sa stai sa modifici fiecare ton de apel... mai bine ii bag versiunea veche(oricum asta nu prea ma incanta)
multumesc pt ajutor
multumesc pt ajutor
-
- Nou Venit
Îmi spuneți și mie va rog cum se poate reveni la varianta anterioara de soft?
Mulțumesc!
Mulțumesc!
- Static
- BBerry.RO Team
Search!
E topic facut!
E topic facut!