Leaked BlackBerry OS 10.3.1.2243

Instalare/Update/Probleme
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: BlackBerry Z10
Retea GSM: Telekom

Re: Leaked BlackBerry OS 10.3.1.2243

Mesaj de cri.cri »

Nu te stresa, în cel mult două săptămâni vine un update oficial pentru toate BlackBerry cu OS10. Doar răbdare...
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

Leaked OS = Sistem de operare BlackBerry nelansat oficial, aflat inca in faza de testare. El are un numar de build. Cu cat numarul buildului este mai mare cu atat este o versiune mai aproape de lansare oficiala (deobicei cand ajunge pe la 2000-2500 se lanseaza).

Radio version = este numarul versiunii radio (GSM) a Leaked OS-ului. Intotdeauna este numarul OS-ului +1.
Nota: O data cu Leaked OS se lanseaza si Versiunea Radio pereche acestui build. In principiu fiecare Leaked OS are Radio-ul lui, nu prea merg combinate dar au mai fost si exceptii.

Apps version = este numarul versiunii pachetului de aplicatii. Practic Sistemul de Operare BlackBerry este compus din OS + Radio + Apps.

O data cu avansarea sistemului de operare avanseaza si aplicatiile.

Sper sa te ajute aceste notiuni sa intelegi mai bine ce vorbeam noi mai sus! ;)
MCL2k6
Membru Junior
Membru Junior
Model BlackBerry: Classic
Retea GSM: Orange

Mesaj de MCL2k6 »

Sper sa se introduca cat de curand facilitatea "vibrate then ring" cum era la Bold :) Asta este una dintre chestiile ce imi lipsesc pe Classic.
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de Static »

Găsești aplicație gratuita în BlackBerry world.
zazana
Membru Junior
Membru Junior
Model BlackBerry: Motion

Mesaj de zazana »

Mulțumesc frumos pentru lămuriri, m-am înarmat cu răbdare. Dacă se poate sa-mi dati o părere vă rog. Ce sa aleg în a-mi achiziționa, Classic sau Passport?
Cam multe păreri contra pentru Classic găsesc pe net, în schimb pentru Passport numai pro. Ma dezavantajează mărimea lui Passport.
Vă mulțumesc și va doresc o zi bună în continuare.
MCL2k6
Membru Junior
Membru Junior

Mesaj de MCL2k6 »

zazana scrie:Mulțumesc frumos pentru lămuriri, m-am înarmat cu răbdare. Dacă se poate sa-mi dati o părere vă rog. Ce sa aleg în a-mi achiziționa, Classic sau Passport?
Cam multe păreri contra pentru Classic găsesc pe net, în schimb pentru Passport numai pro. Ma dezavantajează mărimea lui Passport.
Vă mulțumesc și va doresc o zi bună în continuare.
Depinde ce vreti sa faceti cu deviceul. Mie personal Classic-ul imi este tocmai potrivit, criteriul contra lui Passport a fost chiar marimea. Intr-adevar pe net se gasesc destul de multe pareri negative, dar marea majoritate a lor mi s-au parut a fi chestii trase de par.
cri.cri
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: BlackBerry Z10
Retea GSM: Telekom

Mesaj de cri.cri »

Pentru mine tocmai mărimea lui Passport a fost criteriul decisiv pentru a-l cumpăra. Am trecut de la Q10 la Passport diferența de mărime a fost considerabilă ! Ecranul este enorm de fapt totul este XXL la Passport. Am avut nevoie de vreo câteva zile pentru a mă obișnui dar crede-mă nu regret. Utilizarea cu o mână este aproape imposibilă deși am mâini mari( la 1m95 ar fi ciudat să am mâini mici). Când Classic a apărut pe piață am fost de asemenea șocat de mărimea lui! Este ca lungime aproape identic cu Passport (3mm mai lung) ca lățime cu 18 mm mai îngust iar ca greutate cu 18g mai ușor. La aceste dimensiuni de asemenea este greu de utilizat doar cu o mână. Așadar dacă tot folosesc ambele mâini pentru a scrie atunci prefer de o mie de ori un ecran mai mare cu o rezoluție mult mai bună (453 ppi Passport comparat cu 291 ppi Classic) și o tastatură care funcționează ca trackpad. Pe unii utilizatori care spun că toolbelt-ul a fost argumentul decisiv pentru cumpărarea lui Classic, nu-i înțeleg. Am avut aproape 2 ani BlackBerry Bold 9900 iar la apariția lui Q10 primul meu gând a fost: wtf s-au gândit să scoată toolbelt-ul ! După doar câteva ore mi-am dat seama că OS10 nu are deloc nevoie de el și la această părere rămân și acum în ceea ce privește BlackBerry Classic.
Deci părerea mea este să mergi undeva unde poți compara live cele două telefoane iar abia apoi să decizi ce-ti cumperi. În ambele cazuri nu vei regreta alegerea făcută !
MCL2k6
Membru Junior
Membru Junior

Mesaj de MCL2k6 »

Exact, cel mai bine ar fi sa ai cumva amandoua deviceuri fata-in-fata, si te decizi care iti place mai mult.
Personal as zice ca e o alegere destul de grea, ca fiecare dintre ei are cate ceva diferit fata de celalalt.
Eu am ales Classic-ul din cauza ca nu vroiam un ecran asa de mare, era oferta aceea la Orange, si in plus aveam si bugetul limitat.
silviu26
Membru Junior
Membru Junior
Model BlackBerry: z10

Mesaj de silviu26 »

Am trecut la 10.3.1, mai putem reveni la 10.2.1 daca dorim?
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de Static »

da, se poate reveni.
Exista doua metode: Autoloader sau Sachesi.
Autoloader este metoda distructiva cealalta pastreaza setarile.
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry 10 Software”