sfat achizitie Blackberry

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria Q10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
vl23ad
Nou Venit
Nou Venit
Model BlackBerry: Q10
Retea GSM: Orange

sfat achizitie Blackberry

Mesaj de vl23ad »

Salutare, inainte de toate sunt nou pe forum si scer scuze daca am postat in locul gresit.As vrea sa imi iau un telefon Blackberry (cu tastatura fizica) dar am tot citit pe multe site-uri ca au tot felul de probleme.Cel mai mult imi place Q10 dar nu as vrea sa dau peste 1000-1200 Lei si sa fie o experienta neplacuta.Am tot auzit de restarturi, pierderi de contacte din agenda, diminuarea capacitatii la baterie dupa update de soft...
Daca e sa schimb telefonul actual, as face-o doar pentru un Blackberry, macar momentan.Ar mai fi 9720-ul care as putea sa-l iau mai convenabil, dar care are alta varianta de soft (cu alte probleme...) si care este simtitor inferior Q10-ului.Eventual puteti sa-mi sugerati alta varianta de BB, desi am vazut ca oferta nu este foarte larga la categoria asta de telefoane.Multumesc.
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

Inainte de toate: de ce ai nevoie de un BlackBerry?

Raspunsul la aceasta intrebare (daca ti-l dai sincer) te va elucida in aleerea telefonului potrivit.

Doi: alege un BlackBerry cu OS10 (Z10, Q10, Q5, Z30, etc). Sistemele de operare mai vechi nu permit conexiuni la internet ale programelor native si cele mai importante DECAT prin abonament BIS (Blackberry Internet Service). Telefoanele cu OS10 merg absolut normal, mai mult se pot instala aplicatii android fara nicio alta formalitate, pur si simplu le copiezi in telefon si dai click pe ele.

Personal, din ce ai scris mai sus, iti recomand cu foarte mare incredere BlackBerry Q10. Daca nu te apuci sa umbli prin el, sa il softezi cu alt OS, nu vei avea NICI CEA MAI MICA problema! Telefonul merge absolut perfect.

Succes la prima intrebare! :)
Me like Berryes!
vl23ad
Nou Venit
Nou Venit
Model BlackBerry: Q10
Retea GSM: Orange

Mesaj de vl23ad »

Multumesc pentru raspuns, in principiu Q10 imi place si mie, si pe acesta l-as prefera.Totusi am citit parca in prea multe locuri despre problemele acestuia si de asta am zis ca incerc sa cer sfaturi de la cei care folosesc Blackberry regulat si au vechime cu sistemul (sistemele) de operare.Nu am de gand sa umblu la soft si nu vreau ca telefonul sa faca mai multe decat scrie in fisa tehnica ca poate.Oricum aparatul am de gand sa il cumpar liber de retea si din sursa oficiala, deci teoretic nu ar trebui sa fie probleme legate de codari sau brand-uiri.Apreciez si referirea la OS-urile mai vechi si la corelarea acestora cu abonamentele BIS, stiam ceva legat de subiect dar nu eram 100% sigur.
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de Static »

Vlad (presupunand ca asa te cheama), intotdeauna cand vei citi pareri despre un telefon, vei gasi ATAT PARERI PRO CAT SI CONTRA.
Invariabil!
:)

Acum, eu sau nimeni, nu-ti poate garanta ca telefonul pe care il vei cumpara va fi 100% perfect. Orice brand, oricat de mare, are si telefoane rebuturi, si iPhone si Samsung si Nokia au telefoane rebut.

Ideea este ca, daca il cumperi oficial, in principiu nu ar trebui sa ai probleme dar exista intotdeauna o mica posibilitate ca device-ul sa aiba un defect din fabrica.

succes!
Me like Berryes!
Rad Oo
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Rad Oo »

Apropos de achizitie BB Q10, cum stau ei cu service-ul in Romania? Eu sunt din Bucuresti si sunt total hotarat pentru a trece pe BB.
:cool:QwErTy addicted :cool:
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de Static »

BB nu are service si nici birou in Romania.
BB nu repara telefoane, ele se schimba.

Cei care aduc oficial BB in Romania iti vor schimba telefonul (intreaba asta inainte de a cumpara).
Me like Berryes!
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Q10”