salutare
am tot incercat sa instalez diferite versiune de harti google insa nu imi merg,nu merg doar pe 8520 curve sau pe niciun blackberry din Romania?
multumesc
problema google maps
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
Revin cat pot de repede cu un raspuns.
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
nicolas90 scrie:salutare
am tot incercat sa instalez diferite versiune de harti google insa nu imi merg,nu merg doar pe 8520 curve sau pe niciun blackberry din Romania?
multumesc
Tine strict de BlackBerry si Google. Nu puteti face nimic momentan. Vor scoate ei ceva actualizari. Daca totul merge bine la sfarsitul acestui trimestru.
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul
http://www.google.com/mobile/blackberry/ nu e disponibil pentru romania inca. Operatorii de telefonie nu cred ca fac fata cerintelor google.
Am descarcat Google Maps(GM) azi-noapte si merge perfeeeect, astazi l-am testat intre Azuga si Comarnic, acum urmeaza sa aflu si cat trafic a facut in 35-40 minute, revin cu detalii. Aaa, si mai este inclus in GM si optiunea "Locatia Mea" care te pozitioneaza pe harta destul de satisfacator avand in vedere ca 8520 nu are GPS incorporat. Pe curand!
Buna ziua! Imi cer scuze daca postez intr-un loc nepotrivit dar am o nelamurire: La bb 9900 sau 9790 navigatia cu google maps, bb maps vorbeste sau doar arata indicatiile de traseu care trebuiesc urmate? Intreb pentru ca intentionez sa achizitionez unul dintre aceste modele si am mare nevoie de navigatie. Deasemenea as mai dori sa stiu daca semnalul gps-ului se pierde sau ramane constant indiferent de zona urban / extraurban.