Notificare apeluri ratate !
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Notificare apeluri ratate !
Am si eu o rugaminte! Ce setari trebuie sa fac pentru a fi notificat cumva, ca am apeluri ratate sau mesaje primite? Daca ma suna cineva si eu nu sunt pe faza, telefonul e cu ecranul stins si nu ma anunta in nici un fel ca am fost cautat. Mi se pare inadmisibil sa nu pot fi notificat vizual pt asa ceva. Va multumesc mult.
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
La telefonul meu (9700) am un led sus in dreapta langa difuzor si clipeste cu rosu cand am un mesaj sau apel pierdut! Si nu i-am facut nici o setare... nu stiu ce setare ar fi! Ceva la Settings - Calls...sau ceva de genul...
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
titip scrie:ms pt raspuns; si la mine e la fel, dar numai pt e-mail-uri sau mesaje de chat. Pt apeluri ratate nu clipeste led-ul ala - si asta ma dispera!
Poate stie alt coleg de pe forum... sa vedem daca mai spune cineva ceva...
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
Daca nu te uiti pe display nu cred ca poate exista si o alta avertizare decat iconitele care apar pe display.
La mine este in felul urmator:
- daca m-a sunat cineva am doua opituni pe ecran, vizualizare si inchide
- la vizualizare pur si simplu iti afiseaza nr de tel
- daca din greseala dau inchide imi apare o iconita in dreapta sus, peste nivelul semnalului, o iconita cu un receprot si un x
- pt vizualizare se apasa tasta de apeluri si apare o lista in care prima pozitie este ocupata de apelul nereceptionat, o iconita cu un tel galben si un x rosu deasupra
La mine este in felul urmator:
- daca m-a sunat cineva am doua opituni pe ecran, vizualizare si inchide
- la vizualizare pur si simplu iti afiseaza nr de tel
- daca din greseala dau inchide imi apare o iconita in dreapta sus, peste nivelul semnalului, o iconita cu un receprot si un x
- pt vizualizare se apasa tasta de apeluri si apare o lista in care prima pozitie este ocupata de apelul nereceptionat, o iconita cu un tel galben si un x rosu deasupra
-
- Nou Venit
Salut, Eu am un BB 9900. Am aceeasi problema, la apeluri pierdute nu ma notifica vizual cu acel LED. La mesaje, ma notifica, dar la apeluri pierdute, nu. Am intrat la modificare profil-->notificare LED, dar aceasta notificare, se refera la atunci cand sunt apelat, adica, si sonerie si LED. Stie cineva, cum si-a rezolvat problema?