Salutare,
Am facut un backup de date full pe pc inainte de a reseta telefonul la "factory defaults". Insa apoi nu m-am mai putut loga cu Blacberry ID. Am uita parola si raspunsul la intrebarea de back-up (Nu intrebati de ce. Este irelevant.).
Am sters Blackberry ID d epe serverul lor pentru a il reface din nou cu aceeasi adresa de email. Acum insa nu pot face RESTORE cu propriile date salvate pe PC. Am mare nevoie de contacte si restul de date salvate.
Este absurd sa nu imi pot incarca propriile date in telefon.
Exista o solutie la aceasta problema?
Costin
Blackberry Q5 - nu pot incarca datele salvate pe PC
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Problema ta este următoarea: fișierul de backup este asociat cu ID-ul tău vechi.Ca sa îl poți pune trebui ca telefonul tău sa fie asociat cu ID+ul BlackBerry și cu BlackBerry Link.
Am înțeles ca ar exista totuși niște programe care ar extrage conținutul backup-ului.
Vezi dacă poți sa recuperezi vechiul id.
Am înțeles ca ar exista totuși niște programe care ar extrage conținutul backup-ului.
Vezi dacă poți sa recuperezi vechiul id.
Me like Berryes!
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Toate fisierele sunt criptate, la orice sistem de operare.
Ideea este ca iti ofera posibilitatea recuperarii parolei uitate dar daca nu mai stii nici fraza cum vrei sa ti-o dea?
Nu e frustrant deloc, eu sunt multumit de criptarea datelor.
Tu singur ai scris mai sus ca ai uitat si parola si fraza de acces. Nu inteleg unde este frustrarea.
Ideea este ca iti ofera posibilitatea recuperarii parolei uitate dar daca nu mai stii nici fraza cum vrei sa ti-o dea?
Nu e frustrant deloc, eu sunt multumit de criptarea datelor.
Tu singur ai scris mai sus ca ai uitat si parola si fraza de acces. Nu inteleg unde este frustrarea.
Me like Berryes!