Problema cu display blackberry 9800
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
Problema cu display blackberry 9800
Am o problema cand visez tastatura fizica,in sensul ca mi se stinge displayul.Va rog daca ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat.
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
si eu visez prostii, tzatze mari, gagici singure, 1 milion de euro sub pat....dar nu mi se stinge display-ul decat dimineata cand ma trezesc!ciciunaghiuemanoil scrie:Am o problema cand visez tastatura fizica,in sensul ca mi se stinge displayul.Va rog daca ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat.
state your problem right!
Me like Berryes!
-
- Nou Venit
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Este de la folia de legatura intre display si placa de baza. Necesita schimbare.ciciunaghiuemanoil scrie:Da,scuze.Am vrut să scriu ca atunci cand glisez tastatura fizica.Mi—a luat—o dictionarul telefonului inainte si nu am mai verificat din cauza faptului că eram la lucru si ma grabeam.Inca o data scuze.
Me like Berryes!