Vand BlackBerrry Z-10

Sectiune pentru cei ce doresc sa vânda un telefon BlackBerry (Persoanele fizice si juridice isi pot prezenta oferta)
Reguli forum
Toate anunțurile de pe acest forum TREBUIE să conțină OBLIGATORIU o metodă de contact (NUMĂR DE TELEFON sau ADRESĂ DE MAIL). Regulamentul bazarului îl puteți citi aici.
Închis
Daniell
Nou Venit
Nou Venit

Vand BlackBerrry Z-10

Mesaj de Daniell »

Vand BlackBerry Z-10 STL-1002 4G (LTE) telefonul arata si functioneaza perfect,fara cea mai mica zgarietura etc...vine insotit de husa+cutie,etc....tin sa mentionez mereu a fost tinut in husa+folie..relatii la 0762.527.062 ....pentru poze etc.... Pret 1100 ron Negociabil in limita bunului simt..
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Static »

Nu vreau sa-ti stric vanzarea dar NOU este 897 lei!
Me like Berryes!
Daniell
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Daniell »

Salut imi pare bine ,dar te rog sa fii putin m-ai atent la ce am eu de vanzare si la ce ai recomandat tu in linkul uramator,uitate putin la diferente sunt foarte mari acela este un STL-1001 fara 4G etc... la Germanos modelul meu este 2,299 ron.O zii buna. Uite modelul meu http://www.germanos.ro/eshop/products/s ... oryId=2115 Si sincer sa fiu sunt foarte multumit de el dar il dau pt ca imi este peste mana sistemul asta de operare ,si eu sunt invatat cu android,,il detin de 2 saptamani eu acest telefon.
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de Static »

Ai senzatia ca este o mare diferenta intre STL100-1 si STL100-2?
https://www.magazinieftin.ro/telefon-mo ... e=price-ro
Me like Berryes!
Daniell
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Daniell »

Da asa este din cate vad :) daca rezolvam chestia aia cu internetul nu il m-ai dadeam dar asa nu imi place sa am doar internet wi-fi ....eu vreau internet oriunde cu cartela pe care o detin fara sa schimb extraoptiunea etc,....deja am internet pe ea dar telefonul....nu ma lasa
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team

Mesaj de Static »

Daniell scrie:Da asa este din cate vad :) daca rezolvam chestia aia cu internetul nu il m-ai dadeam dar asa nu imi place sa am doar internet wi-fi ....eu vreau internet oriunde cu cartela pe care o detin fara sa schimb extraoptiunea etc,....deja am internet pe ea dar telefonul....nu ma lasa
Daniell, sincer, de ce nu treci pe Orange?
La 10 euro pe luna ai: nelimitat in retea, nemilitat SMS, 200 minute nationale si internationale, 800Mb net.
Me like Berryes!
Închis

Înapoi la “Vanzari”