BB 9790 BBM si Mail
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
BB 9790 BBM si Mail
Salut , sunt nou in gama de telefoane blackberry si stiam ca , ca sa folosesti BBM iti trebuie abonament special , dar mai nou am citit aici pe forum ca si pentru Mail , Facebook ... Mi se pare o absurditate , o rezolvare ceva? Am lunar 1GB de net si nu imi place sa stau pe FB dupa browser + o rezolvare pentru messenger daca se poate fiindca nu merge nici dupa wi-fi...1.Solutie ar fi sa activez cu 4 EUR la *100# ...alta?
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Well, asa se intampla atunci cand nu citesti.lup scrie:Salut , sunt nou in gama de telefoane blackberry si stiam ca , ca sa folosesti BBM iti trebuie abonament special , dar mai nou am citit aici pe forum ca si pentru Mail , Facebook ... Mi se pare o absurditate , o rezolvare ceva? Am lunar 1GB de net si nu imi place sa stau pe FB dupa browser + o rezolvare pentru messenger daca se poate fiindca nu merge nici dupa wi-fi...1.Solutie ar fi sa activez cu 4 EUR la *100# ...alta?
Abonament BIS iti trebuie doar pana la OS7, la OS10 nu mai ai nevoie.
Si nu, nu este o absurditate este ceva foarte tare.
BIS face compresie de date...aproximativ 1/3 adica pentru ce ai tu nevoie daca ai consuma in mod normal 1Gb/luna cu abonament BIS consumi doar 300Mb/luna pentru 4 euro/luna.
Got the ideea?
Me like Berryes!
Da am citit ca de la OS 10 nu mai trebuie , dar tot mi se pare o prostie ... telefonul imi place la nebunie , din toate telefoanele pe care le-am avut asta e unu dintre cele mai bune si cele mai frumoase , maine il dau pe un 9900 sa vad ce e si de ala ... dar daca nu gasesc o solutie sa ma folosesc de acesti mega fara sa intru mereu pe BROWSER il vand.