Setari APN Blackberry Torch 9800
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
Setari APN Blackberry Torch 9800
Salutare, as vrea sa stiu si eu unde introduc setarile de APN la un Blackberry Torch 9800.
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
Nu. Nu se gaseste acolo. Este mai diferit decat celelalte. Oricum mersi de info.
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul
salut,
astazi am citit prima data despre acet APN pe BB.
vreau sa imi spuneti si mie rolul lui mai exact! la mine nu este bifat (deci l-am gasit, am un 9780)...
daca acest APN este activ, pot folosi internetul prin wi-fi? ca daca nu am semnal, prea punti pot folosi telefonul prin wi-fi, si mi s-a parut destul de ciudat!
toate cele bune.
astazi am citit prima data despre acet APN pe BB.
vreau sa imi spuneti si mie rolul lui mai exact! la mine nu este bifat (deci l-am gasit, am un 9780)...
daca acest APN este activ, pot folosi internetul prin wi-fi? ca daca nu am semnal, prea punti pot folosi telefonul prin wi-fi, si mi s-a parut destul de ciudat!
toate cele bune.