Momentan nu cum sa instalez ca sunt plecat dar baga un review după o zi doua de utilizare sa ne spui și noua ce e nou. Mai ales ca acest leak are build date 19 decembrie!
Sent from my Z10 using Tapatalk
BlackBerry OS 10.2.1.1259 Leak available
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Daca va uitati cu atentie observati ca este un hybrid: versiunea SO(.1925) nu este identica cu cea a fisierelor radio(.1899). Nu ca ar avea o mare importanta, depinde de cine a facut acest hybrid. Din câte am înteles marea majoritate a trupei berryleaks de pe crackberry.com, care erau "responsabili" cu publicarea de versiuni hybrid s-au despartit de cb...
asa ca mai astept putin sa vad cum functioneaza la altii . în plus numai ce am pus leakul .1259 pe ambele....
asa ca mai astept putin sa vad cum functioneaza la altii . în plus numai ce am pus leakul .1259 pe ambele....
- caffetaste
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Q10 și PRIV
- Retea GSM: Vodafone
-
- Membru Junior
- Model BlackBerry: Classic
- Retea GSM: Telekom
Am sters aplicatia si am reinstalat-o de mai multe ori aceeasi problema, daca fac o postare de pe telefon imediat fluxul de de stiri (news feed) i mi da o eroare : facebook a returnat niciun rezultat, dar dupa interval de 1-2 ore isi revine, am mai ,,cotrobait" pe net si unii spun ca aplicatia are intradevar un bug legat de securitate si s-ar rezolva cumva imediat daca stergi postarea de pe facebook web . Infine am instalat o versiune de facebook pentru android si merge brici!