[SONDAJ] Cum ati aflat de BBerry.RO?
Reguli forum
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
Aici doar vă prezentaţi. Dacă vă postaţi problemele în această secţiune, topicul se şterge! Pentru o mai bună comunicare vă rugăm să vă completaţi profilul.
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
[SONDAJ] Cum ati aflat de BBerry.RO?
Deci cum ati ajuns pe acest forum? Va invit sa votati in sondajul de mai sus si daca vreti sa ne si spuneti in cateva cuvinte!
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
-
- Nou Venit
Salutare tuturor.Eu am aflat de BBerry.ro,de pe google.Disperarea m-a adus aici.Am "rezolvat" telefonul,si dupa o noapte alba,plina de N tutoriale si N esecuri,m-am gandit sa caut pe Google o comunitate BlackBerry.Si am avut noroc.Acum sa vad daca am noroc si cu telefonul,sa il fac sa mearga.Fara telefon,sunt mort.
- cri.cri
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Z10
- Retea GSM: Telekom
Salutare tuturor,
am aflat de bberry.ro , cautînd pe tapatalk forumuri de BlackBerry. Chiar daca traiesc de 18 ani în Germania, ma intereseaza ce se mai întîmpla în RO.
Fiind un mare BlackBerry fan de mai bine de 7 ani, m-am gîndit ca poate pot sa împartasesc experienta mea BlackBerry cu alti utilizatori din Romania.
Va multumesc si sper sa pot ajuta.
am aflat de bberry.ro , cautînd pe tapatalk forumuri de BlackBerry. Chiar daca traiesc de 18 ani în Germania, ma intereseaza ce se mai întîmpla în RO.
Fiind un mare BlackBerry fan de mai bine de 7 ani, m-am gîndit ca poate pot sa împartasesc experienta mea BlackBerry cu alti utilizatori din Romania.
Va multumesc si sper sa pot ajuta.
-
- Nou Venit