Salut,
Vand un BB curve 9320 sau schimb cu telefon android.
Telefonul meu este sigilat,nici nu am deschis cutia originala.
Intentionez sa il dau la un pret de sub 60 % din pretul de magazin.
Astept propuneri.
BlackBerry 9320
Reguli forum
Toate anunțurile de pe acest forum TREBUIE să conțină OBLIGATORIU o metodă de contact (NUMĂR DE TELEFON sau ADRESĂ DE MAIL). Regulamentul bazarului îl puteți citi aici.
Toate anunțurile de pe acest forum TREBUIE să conțină OBLIGATORIU o metodă de contact (NUMĂR DE TELEFON sau ADRESĂ DE MAIL). Regulamentul bazarului îl puteți citi aici.
-
- Nou Venit
SAlut,
Nu am ce poze sa ii fac pentru ca telefonul este in cutie si e sigilata.
Eu ti-am spus ca m-am gandit la un pret de sub 60 %,avand idee ca pe piata,in magazine,acest telefon il gasesc undevala 830 lei,as zice ca un 440 lei e un pret correct,mai ales ca acest telefon este inca sigilat.
O zi buna!
Nu am ce poze sa ii fac pentru ca telefonul este in cutie si e sigilata.
Eu ti-am spus ca m-am gandit la un pret de sub 60 %,avand idee ca pe piata,in magazine,acest telefon il gasesc undevala 830 lei,as zice ca un 440 lei e un pret correct,mai ales ca acest telefon este inca sigilat.
O zi buna!
-
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Apple
- Retea GSM: Telekom
Am citit cu atenţie postul tău, nu era nevoie să-mi aminteşti că telefonul este în cutie iar cutia sigilată. Zic că ar fi ok, şi în avantajul tău să pui poze cu ceea ce vinzi, chiar şi cu cutia sigilată...
Cât despre preţ... el se găseşte în unele magazine în jurul sumei de 550lei, dar şi la 899lei...depinde de unde cumperi.
Spor la vânzare.
Cât despre preţ... el se găseşte în unele magazine în jurul sumei de 550lei, dar şi la 899lei...depinde de unde cumperi.
Spor la vânzare.

-
- Nou Venit