Problema casca/difuzor BlackBerry 9780

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9700
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
CiprianM
Nou Venit
Nou Venit

Problema casca/difuzor BlackBerry 9780

Mesaj de CiprianM »

Salut! :)
Am un Blackberry Bold 9780 de aproape 1 an. La inceput aveam probleme cu casca ( unde se aud conversatiile, nu difuzorul pentru sonerie ) cand se auzea, cand nu se auzea deloc (ca si cum ar fi fost pe mute). Se auzea tare si clar cand mergea. Acum 2 luni m-am hotarat sa merg cu el la un service, incepuse sa ma enerveze problema cu se aude/nu se aude. Baietii de la service mi-au spus ca trebuie schimbat difuzorul si ma costa 40 de Ron unul original, zis si facut. Acum problema este ca se aude incet, foarte incet, nu se aude ca la inceput desi difuzorul dupa spusele lor este original :|. Mai trebuie facute ceva setari? Am ratat ceva? Volumul este dat la 100%. Nu as vrea sa scot iar 40 de lei din buzunar degeaba pentru un alt difuzor.. Un sfat ceva?
Catalin
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Q10
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Catalin »

In priciupiu nu mai sunt setari de facut pentru microfon.... poate este o problema de soft! Poate dupa o resoftare sa isi dea drumul....
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
CiprianM
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de CiprianM »

Catalin scrie:In priciupiu nu mai sunt setari de facut pentru microfon.... poate este o problema de soft! Poate dupa o resoftare sa isi dea drumul....
Am facut si asta chiar astazi.. din pacate se aude la fel de incet :( .
Catalin
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Q10

Mesaj de Catalin »

Hmm.... mai incearca un alt service....poate nu e montata corect, ceea ce ar fi putin probabil dar merita incercat! Ce OS are?
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
CiprianM
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de CiprianM »

Catalin scrie:Hmm.... mai incearca un alt service....poate nu e montata corect, ceea ce ar fi putin probabil dar merita incercat! Ce OS are?
Cred ca pana la urma o sa sfarsesc ducandu-l la alt service.. Are OS 6.
ngrazvan
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de ngrazvan »

Si al meu se aude foarte incet dupa parerea mea. Asa se aude de cand l-am luat de nou. Am facut si resoftare si nimic. Trebuie sa il tin cu volum 100%.
Static
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Z10 stl100-2

Mesaj de Static »

vezi sa nu fie praf in sita din fata difuzorului....sau vreo folie de protectie care nu a fost data jos..
Me like Berryes!
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Bold 2 - Seria 9700”