Salut,
Am un BB 9900 Bold de vreo o luna, e luat din state, si face niste figuri ciudate: selecteaza chestii singur, ca si cum ar fii o fantoma care se joaca pe tel meu sa ma enerveze cand vreau sa lucrez ceva:)))
Nu se comporta asa tot timpul, doar o data la cateva zile si dureaza de la cateva secunde pana la minute intregi.
Mentionez ca in ultimii 7 ani folosesc BB si sunt foarte multumita de toate modelele pe care le-am avut. :)
Mai intampina cineva aceste simptome?
Multumesc,
Problema BB 9900 bold - selecteaza chestii singur
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
da, am incercat security wipe....
il am de o luna jumate, dar a facut asa de la inceput.
l-am cumparat din State... cica era nou
mi l-a decodat un prieten de acolo, cu ceva soft de pe net, dar el cred ca stie ce face, e programator....
habar nu am ce sa fac si ma enerveaza ca imi place telefonul foarte mult!!!
merci pentru raspuns.
il am de o luna jumate, dar a facut asa de la inceput.
l-am cumparat din State... cica era nou
mi l-a decodat un prieten de acolo, cu ceva soft de pe net, dar el cred ca stie ce face, e programator....
habar nu am ce sa fac si ma enerveaza ca imi place telefonul foarte mult!!!
merci pentru raspuns.
-
- Nou Venit
-
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Apple
- Retea GSM: Telekom
Nu are nicio treabă deblocare(decodarea) telefonului.
La deblocare se foloseşte un cod generat în funţie de IMEI şi PRD sau IMEI şi MEP. Codul de deblocare se introduce manual, deci nu se operează în niciun fel asupra software-ului din telefon.
Ce poţi face? Ai două variante mari şi late:
1. Faci backup la contacte, poze, s.a.m.d, apoi îi scrii un nou firmware. Atenţie, mulţi viruşi "stau" pe card. La rescrierea firmware-ului NU se formatează şi cardul!!!
2. Dacă, după ce i-ai rescris firmware, se manifestă la fel... contactezi un service gsm pentru o inspecţie hardware, deoarece defectul este de acestă natură!!!
Baftă.
La deblocare se foloseşte un cod generat în funţie de IMEI şi PRD sau IMEI şi MEP. Codul de deblocare se introduce manual, deci nu se operează în niciun fel asupra software-ului din telefon.
Ce poţi face? Ai două variante mari şi late:
1. Faci backup la contacte, poze, s.a.m.d, apoi îi scrii un nou firmware. Atenţie, mulţi viruşi "stau" pe card. La rescrierea firmware-ului NU se formatează şi cardul!!!
2. Dacă, după ce i-ai rescris firmware, se manifestă la fel... contactezi un service gsm pentru o inspecţie hardware, deoarece defectul este de acestă natură!!!
Baftă.