sms pe bb q10

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria Q10
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
nelutu gavrila
Nou Venit
Nou Venit

sms pe bb q10

Mesaj de nelutu gavrila »

Exista un precedent cumva?
Sms-urile primite de la nr de telefon din agenda contacte nu afiseaza si numele sub care sunt salvate aceste numere, afiseaza doar nr dw telefon.
Există cumva si o soluție la aceasta problema?
balenax
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de balenax »

ce versiune de os ai? la mine apar ok, cu nume si numar de telefon. am 10.1.0.4285.
Stefan Stef
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Stefan Stef »

salut
de 2 saptamani ma confrunt cu acceasi problema (pot spune ca "bucuria" achizitionarii acestui telefon a disparut dupa ce am facut restore de la 9900); update de soft la versiunea 10.1.0.4285 cum zice colegu' de mai jos nu vrea pt ca zice ca e la zi.
am observat ca inainte de update desi are setare unde poti introduce prefixul tarii (+4), am incercat sa modific contactele care ma apelau si nu aparea decat numarul (desi erau salvate in agenda cu toate detaliile) si sa sterg prefixul sa las doar nr simplu si surpriza, se afisa numele...
dupa updadte aceeasi problema, nu-mi aparea decat numarul. solutia, am adaugat prefixul +4 si s-a rezolvat pt moment.
din punctul meu de vedere softul este "FOARTE OK" si va trebui sa suportam update peste update in functie de "domnii" de la RIM care sigur nu dorm noaptea din cauza ca cele 2 terminale (Q10 si Z10) sunt "testate de public".
balenax
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de balenax »

e ceva ciudat. eu am numerele salvate normal, fara country code sau ceva extra. pur si simplu 07xxxxxxx. la setarile legate de apeluri n-am umblat, m-am uitat acum si e setat corect ( +40 codul de tare, lungimea numarului 8 cifre)
daniel_gh
De-al casei
De-al casei

Mesaj de daniel_gh »

Pune lungimea numărului pe 9 cifre
panda
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de panda »

daniel_gh scrie:Pune lungimea numărului pe 9 cifre
Salut! Cum se face aceasta setare ?

Problema de care ma lovesc eu este ca nu asociaza unele dintre numere cu numele din agenda.
blogberry.ro
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de blogberry.ro »

Salut, este o eroare de soft la OS10. Se rezolva rapid prin scoaterea prefixului international din numar... sau prin update de soft (pentru Z10 s-a rezolvat deja la ultimul update)
Http://BBerry.RO - blog dedicat utilizatorilor de BlackBerry
daniel_gh
De-al casei
De-al casei

Mesaj de daniel_gh »

Phone > Settings > Smart Dialing > National Number Lenght
shadur
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de shadur »

Sa nu ai numarul asociat la doua contacte :)

Sent from HTC One using Tapatalk 4
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Q10”