Achizitionare Blackberry bold 9780

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9700
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
adi_cius
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 2
Membru din: 08 Dec 2012, 23:26

Achizitionare Blackberry bold 9780

Mesaj de adi_cius »

Salut , sunt nou peaici si sa trec direct la subiect . Vreau sa achizitionez un blackberry bold 9780 si as vrea sa stiu urmatoarele chestii .
Stiu ca pentru a avea net treb abonament special bb sau daca sunt pe cartela atunci optiunea de bb , eu am o cartela de orange nu sunt pe abonament deci mii s-ar parea ok sa imi cumpar optiunea cand am credit dar altceva ma intereseaza daca de ex intro luna nu am sa bag optiunea as putea sa ma connectez la wireless-ul din casa,ar merge si asa?
As vrea sa stiu daca merge youtbe bine si la messenger ,facebook daca primesc mesajele instant . Astept raspunsuri scuze daca nu am postat unde trebuie , multumesc anticipat.
realunique5
Membru Junior
Membru Junior
Mesaje: 35
Membru din: 12 Dec 2011, 13:20
Localitate: Brasov

Mesaj de realunique5 »

La Orange exista optiunea BlackBerry 4, ai acces la mail, la BBM, facebook, twitter, yahoo messenger si trafic web. Primii 200 de MB la viteza 3G, urmatorii la viteza Edge(deci nu ai acces la youtube cu optiunea activa)

Daca ai wireless-ul pornit si nu ai optiunea activa, o sa poti face toate cele de sus, mai putin sa folosesti BBM-ul si mail-ul(nu sunt sigur la mail)
adi_cius
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 2
Membru din: 08 Dec 2012, 23:26

Mesaj de adi_cius »

Da inteleg. sincer nu ma folosesc de mail poate ocazional , mie imi trebe facebook ,mess si youtube(si asta mai rar,imi pun muzica pe telefon.) Multumesc frumos pt raspuns cand voi achizitiona acest telefon si dupa ce o sa il butonez , voi reveni cu un post unde trebuie ;)
michael1985
Nou Venit
Nou Venit
Mesaje: 12
Membru din: 15 Ian 2013, 08:32
Localitate: constanta
Contact:

Mesaj de michael1985 »

mailul o sa il poti folosii au apus vremurile cnd bb reuseau sa mentina terminalele numai pt abonamente speciale mergeti baieti fete la service uri si cereti setari internet la orice cartela sim eu am 2 telefoane si singur am facut setarile si am si mail activ si fb chat mai putin messenger dar tot pe aici am gasit cum sa il fac sa ruleze si acolo...daca cartela are 150 mb internet pe langa extraobtiunea ei cu minute si mesaje s.a asadar la 150 mb de internet daca intrati in mail va apucati sa trimiteti mailuri s.a undeva la 40 mb la 3 zile va ia asadar atentie cu mailul pe vodafone vorbesc nu stiu alte retele
mnzwu
Membru Junior
Membru Junior
Mesaje: 32
Membru din: 30 Mar 2012, 15:41

Mesaj de mnzwu »

eu nu pot sa ma folosesc de wifi, daca am datele oprite!
nici macar pe browser-ul de la BB nu ma pot da, ce sa mai vorbesc sa scriu pe vider sau what's app!
mailuri, BBM sau yahoo mess le-am scos din calcul, banuiam ca tin numai de optiunea de BB

dar ce sfaturi imi dati sa stau pe wifi si datele sa-mi fie oprite? (ma gandesc la treaba asta pe cand o sa iesi si eu un pic din tara) sau pot sa il folosesc si in afara tarii dar fara extracost?

seara faina.
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Bold 2 - Seria 9700”