@Static: am convertit aplicatia clientului de PokerstartEu, am facut deploy via comand line, totul a decurs ok pana aici
Rezultatul final: Aplicatia nu merge ! (este posibil ca in codul sursa sa existe anumite chestii special pentru android, so nu ruleaza pe PlayBook OS 2.1.0.1314 (latest))
Blackberry PlayBook apps
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Blackberry PlayBook apps
Da, nu toate aplicatiile android merg pe pb. Probleme de compatibilitate.
Sent from my BlackBerry 9380 using Tapatalk
Sent from my BlackBerry 9380 using Tapatalk
Me like Berryes!
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
exemple: com.skype.raider_v1.5046.9393.o.bar
com.google.android.apps.maps_v1.61403.401.0.bar, si multe altele.... toate cu .bar in coada.
cand apas .."Deschidere fisier" imi apare mesajul...."nu se poate gasi aplicatia implicita". Poate e nevoie de altceva pentru a deschide aplicatiile...?...
Multumesc.
com.google.android.apps.maps_v1.61403.401.0.bar, si multe altele.... toate cu .bar in coada.
cand apas .."Deschidere fisier" imi apare mesajul...."nu se poate gasi aplicatia implicita". Poate e nevoie de altceva pentru a deschide aplicatiile...?...
Multumesc.