Ce norocos esti, poate faci si o recenzie, prima recenzie a unui utilizator de BB10 roman
Sent from BlackBerry Playbook using Tapatalk 2
BlackBerry 10 Superphone
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Membru Junior
-
- Nou Venit
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
Parca ma roade sa-mi iau si eu iarasi BB ... dupa ce am avut ceva experiente neplacute cu BOLD 9700
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul
- Ciupanezul
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: BlackBerry Classic
- Retea GSM: Orange
Abia am inceput sa imi revin ma. Platesc rate la masina si merg cu G3-ul peste tot. Si cealalta sta in parcare ...Catalin scrie:i-ati BB10 ca sa ma joc si eu cu el, facem si un tutorial ceva...ca iti permiti nu de alta
Exceptional nu-i destul, Blackberry este suficient.
Ciupanezul
Ciupanezul
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Ma nu e foarte nasol, doar ca era putin dezamagit cand l-a tinut in mana fata de reclama facuta pana atunci la OS10.
Adica, OS-ul este misto dar parca nu este facut pt noi ci pentru "cei de afara" care au tot felul de servicii, vezi Netflix, etc.
Daca esti business man atunci e foarte ok.
Adica multe chestii in OS care nu le folosesti cu adevarat ci doar daca ai treaba cu ele.
Blackberry World inca nu se ridica la Google Play, aplicatii misto dar platite....poate este inca prea devreme cine stie...
Adica, OS-ul este misto dar parca nu este facut pt noi ci pentru "cei de afara" care au tot felul de servicii, vezi Netflix, etc.
Daca esti business man atunci e foarte ok.
Adica multe chestii in OS care nu le folosesti cu adevarat ci doar daca ai treaba cu ele.
Blackberry World inca nu se ridica la Google Play, aplicatii misto dar platite....poate este inca prea devreme cine stie...
Me like Berryes!