super, o sa incerc si eu asta dar maine.
multumim.
Sent from my BlackBerry® PlayBook
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
- Static
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Z10 stl100-2
- Retea GSM: Digi Mobil
Nu-mi place sa ma repet. Ideea este ca nu poti.
Pentru ca asa a setat cel care a postat poza.
Sent from my BlackBerry 9380 using Tapatalk
Pentru ca asa a setat cel care a postat poza.
Sent from my BlackBerry 9380 using Tapatalk
Me like Berryes!
- Catalin
- BBerry.RO Team
- Model BlackBerry: Q10
- Retea GSM: Digi Mobil
CITEZ CE A RASPUNS carmenmicky, ca mi-a trimis mie pe mail raspunsul in loc sa posteze aici
Eu intrebam daca stie cineva cum sa setez si eu cand pun poza...
Cand a pus poza, am comentat, iar mai tarziu nu a mai putut comenta nimeni...este vorba despre. O persoana publica care nu ne-a lasat sa mai comentam...
Multumesc frumos pentru ajutor...
We minunat tuturor!
Sent from my BlackBerry
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
-
- Nou Venit
-
- Nou Venit
Se pare ca nu sunt singura care are aceasta problema.gerrarditto scrie:Se intampla doar la mine sau experimenteaza mai multi problema asta?
Dupa ce dau click pe Check-in, imi zice "Acquiring Your Location". Sta aprox. un minut cam asa si dupa aia vine cu un mesaj: "Unable to retreive your location, please try again".
Any thoughts?
Initial am crezut ca trebuie sa setez ceva din telefon , dar dupa ce am citit aici , m-am convins ca BB-ul are probleme.
I-a mai dat cineva de capat ?
Eu am incercat sa dau check-in de acasa unde am semnal full la wireless dar degeaba .
-
- Nou Venit
- Model BlackBerry: Classic
- Retea GSM: Vodafone
Re: Facebook
Am un bb classic iar cand ma loghez pe facebook imi sincronizeaza automat toate contactele ,iar serviciile pim mananca peste 100 mb ,ma puteti ajuta???