yahoo mail mesaje trimise nu pot fi vizualizate pe BB Curve 9320

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9300
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
luxurius
Nou Venit
Nou Venit

yahoo mail mesaje trimise nu pot fi vizualizate pe BB Curve 9320

Mesaj de luxurius »

Salutare,

Am si eu doua intrebari pentru membrii comunitatii:

1. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, de ce nu pot vedea mesajele trimise via laptop, de pe contul de mail yahoo, pe telefonul BB 9320 pe care il detin.
Am acces numai la inbox si spam.
Evident ce trimit de pe BB poate fi vizualizat pe laptop, dar nu si invers.
Precizez ca pe contul gmail pot vedea si mesajele trimise. Inteleg ca aici mesajele sunt etichetate, insa refuz sa cred ca e vb. de POP si FFW ce nu sunt gratuite la yahoo.com.
Mentionez ca am abonament BIS Orange de 5 E, pe un tel BB 9320 cu OS 7.1.

2. Nu pot vedea attach-urile (doc. xls. pdf. jpeg. pps. etc.) ce imi sunt trimise in e-mailuri reforwardate. Cand incerc sa-le vizualizez cu documents to go, BB imi da mesajul: acest tip de document nu poate fi vizualizat. Attach-urile sunt marcate cu semnul intrebării. Evident nu le pot salva in telefon.
Am verificat pe un Curve 9300 de la Vodafone cu OS 6 si este aceeasi situatie. Iar sotia mea si prietena sa, ce detin BB 8250 cu OS 5 au si ele aceeasi problema.
Am vb. si cu cei de la Orange, care dupa cca. 20 de min. de hold, mi-au spus ca au verificat si pe terminalele lor functioneaza ffw unor e-mailuri cu attach-uri de genul acesta. Mi-au sugerat revenirea la setari de fabrica sau chiar resoftare. Insa mi-e greu sa cred ca 3 telefoane din generatii diferite, cu sisteme de operare diferite, de la doi operatori de telefonie mobila din Romania au aceleasi probleme de SOFT.
În plus, am gasit pe un site, o explicatie data de un inginer de la BB, care spunea ca mesajele ffw cu attach-uri, sunt vazute ca noi mesaje, iar BB ce le primeste nu mai vede separat mesajul si attach-ul, ci un singur mesaj.

Va multumesc anticipat pentru atentia acordata prezentului mesaj.
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Curve 3G - Seria 9300”