Setari internet cosmote Blackberry 9800

Discutii generale despre telefoanele BlackBerry Seria 9800
Reguli forum
Înainte de a deschide un topic nou, AR FI BINE să citiţi măcar regulile generale din Regulament ca să nu vă treziţi cu topicul şters sau închis fără motiv.
Mirel
Nou Venit
Nou Venit

Setari internet cosmote Blackberry 9800

Mesaj de Mirel »

Salut!!!
am si eu o problema cu internetul ... cu cartela orange functioneaza perfect fara nici o setare ... dar knd introduc cosmote il ia cu ametzeala k nu vrea s intre ... scrie asta : your device does not currently have any browser configuration service book entries.please contact your service provider to enable the borwser on youur device...

Va rog daca puteti sa ma ajutati!!!
Va multumesc
Catalin
BBerry.RO Team
BBerry.RO Team
Model BlackBerry: Q10
Retea GSM: Digi Mobil

Mesaj de Catalin »

Iti spune ca iti trebuie abonament special de blackberry de la cosmote.... la orange probabil ai abonament sau sunt copiate service book-urile de la un telefon care are abonament special blackberry de la orange!
Nu raspund la mesaje private care au legatura cu probleme BlackBerry. Folositi forumul!
Mirel
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de Mirel »

aha... orangeu era cartela prepay obisnuita... mna... o s mai incerc ms oricum
cornel
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de cornel »

Cum ai rezolvat problema cu conectarea la internet? Aceeasi problema o am si eu? Te rog, da-mi un raspuns.Multumesc anticipat.
cornel
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de cornel »

Imi poti trimite si mie setarile pe care le-ai facut? Adresa mea este cornel.stanca@gmail.com. Mersi mult.
dannyziz
Nou Venit
Nou Venit

Mesaj de dannyziz »

la mine merge...super.am fost la germanos sa-mi bage setarile si nu au vrut.sunt la cosmote..am rezolvat cu ajutorul vostru.ms mult!!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “BlackBerry Torch - Seria 9800”